cd70 navi yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mertcar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mertcar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese selamlar benden 2009 opel astra h enjoy eleg. war mp3 çaları cd30 bunu ekranı için cd70 navi yapmak istiyorum yardımcı olusanız sevinirim internetten topladığım bilgilere göre cd 30 ların ekranı cd 70 navi ile uyumluymuş sadece mp3 çaları değiştirsek olurmu? birde türkiyede bulabilirmiyim fiyatı nedir acaba saygılarımla

Bunun bir kaç çözümü var.

birincisi servis, dudak ucurtucak şekilde 4000 tl ye yakın fiyat istiyorlar.

ikincisi e-bay tatlı bir araştırmadan sonra gereken parcaları siperiş verirsin servisin yanında çok daha ekonomik ama sorun yaşama ihtimali var. eğer bunu istersen forumda şükrü diye bir arkadaş var bu konular ile çok ilgili örnek çalışmaları var irtibata gecip biraz bilgi iste.

sonuncu seçenek ise eğer navi istemiyorsan benim gibi renkli ekran hevesin varsa bir yıl daha bekle artık 2010 cosmo modeller renkli ekranlı opera 40 ile satılıyor. yaklaşık bir yıl sonra çok uygun fiyatlardan gereken parçaları çıkmacılarda bulursun.

Bunun bir kaç çözümü var.

birincisi servis, dudak ucurtucak şekilde 4000 tl ye yakın fiyat istiyorlar.

ikincisi e-bay tatlı bir araştırmadan sonra gereken parcaları siperiş verirsin servisin yanında çok daha ekonomik ama sorun yaşama ihtimali var. eğer bunu istersen forumda şükrü diye bir arkadaş var bu konular ile çok ilgili örnek çalışmaları var irtibata gecip biraz bilgi iste.

sonuncu seçenek ise eğer navi istemiyorsan benim gibi renkli ekran hevesin varsa bir yıl daha bekle artık 2010 cosmo modeller renkli ekranlı opera 40 ile satılıyor. yaklaşık bir yıl sonra çok uygun fiyatlardan gereken parçaları çıkmacılarda bulursun.

Aynen biraz bekleyebilirsin. Şuan elimde bir adet cd70 navi var. Ama opel vectra için, astra yada oluyor. Ekranda var vectra için ikisi birlikte satıyorum.:eek::D

0 mı , 2. elmi fiyatı nedir acaba?birde ekran kaç inç astra h ninekranına uyarmı

Ekran 5.8 vectra ekrani :(. CD70 ikinci el ama zaten ekranla birlikte satiyorum. :)

opelim e ozel olaral 1850 tl

Geri