cdr500 cd yi çıkartmıyor yardım lütfen..

ekremcan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
cdr500 cd çalarım cd yi normal bir şekilde çalıştırırken cd çıkarma düğmesine bastım ve cd error verdi, radyoya geçti... cd içeride kaldı... cd moduna geçtiğimde cd yi hatasız okuyor, ama iş çıkarmaya gelince cd yi çıkarmıyor. böyle bir sorunla karşılaşanınız var mı , cd yi nasıl çıkartabilirim?

hemen pes etme benımkı 1 yıllıkken yaptı böyle acele etmedım sag ön koltukta oturan kımse arasıra basmasını ıstedım belkıde 100 -200 kere basınca verdı cdyı o gun bugundur tık yok masallahaı var. demek ı stedıgım bosuna sökme dedıgımı yap olmazsa öyle sök

teşekkür ederim astrammm, tavsiyelerini dikkate alacağım...

eğer cd verecekse 3 ay bile bekleyebilirim çünkü cd okumakla ilgili hiçbir sorunu yok..

yuttuğu cdyi bile takır takır çalıyor :D

cd yi çıkatan bi motor var o bozulmuştur muhtemelen 10 ytl mi öle bişeydi sıfırı

bunlarda teybi resetleme gibi bir fonksiyon var mı? eski arabamdaki teypte
çalışmayan fonksiyonlar resetleyince çalışmaya başlıyordu... bunlarda da böyle bir durum söz konusu ise belki işe yarar ? :confused: :confused:

küçük motorlar sistem dişlilerine güç aktarımını lastikle sağlıyor o lastik kopmuş veya bollaşmışta olabilir

hemen pes etme benımkı 1 yıllıkken yaptı böyle acele etmedım sag ön koltukta oturan kımse arasıra basmasını ıstedım belkıde 100 -200 kere basınca verdı cdyı o gun bugundur tık yok masallahaı var. demek ı stedıgım bosuna sökme dedıgımı yap olmazsa öyle sök

Musa abi teşekkür ederim:alkis:

aynı şekilde arkadaşa söyledim ben de... bu sabah arabayı rot balansa götürürken arkadaşı evden aldım, selamlaştık, yana oturur oturmaz hadi bismillah dedi bastı düğmeye , cd çıkıverdi:D :D ama bu makine benim cd lerimi seviyor galiba yeni hazırladığım başka bir cd taktım bunu da aldı, vermiyor, yine bir hafta dinleyecek galiba...

ama inatla açtırmayacağım içini, haftada bir cd değiştirsem işimi görür zaten :)

walla bas sürekli werir yada bas cımbızla yakalayıp çekmeyi dene

Geri