Herkese selamlar bu sabah iş dönüşü birden bu arızayı aldım be araba çekişten düştü neyden kaynaklı olabilir misin
1.6 dizel 136 bg sport paket 2014 model araç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arıza koduna bakmak gerekir. Egr arızası olabilir.Herkese selamlar bu sabah iş dönüşü birden bu arızayı aldım be araba çekişten düştü neyden kaynaklı olabilir misin
Şuan arıza kodu vermiş aracın bilgisayara bağlayıp bakarsan gözükür kod onuda bize söylersen netleştiririz yoksada ınternetten buzz odb2 al bak istersen kodaArıza kodu vermiyor sadece bu çıkıyor ama tekrar bakacağım
Hocam gecmiş olsun aynı sorun gecen sene de benim başıma geldi durduk yere cekişten düştü buyuk ihtimal egr ve turboda sıkıntı varHerkese selamlar bu sabah iş dönüşü birden bu arızayı aldım be araba çekişten düştü neyden kaynaklı olabilir misin
Hocam gecmiş olsun aynı sorun gecen sene de benim başıma geldi durduk yere cekişten düştü buyuk ihtimal egr ve turboda sıkıntı var
Yarın bende bir sanayiciye baktırayım sizlerle paylaşayımbende arıza kodu olarak bunlar cıkmıstı