cevaplarsanız sevınırım

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadslar sole 7000 ytl ye kadar alınabılecek kullanıslı bı arac ne olabılır tabe solede bısı var sımdılık ıstıyorum yanı ıstedıgım zaman satabılecegım modelı faslada dusuk olmayan bı arac ne var acıl dusuncelrınızı almam lazım max 7500 dıyelım sımdıden tesekurler:)

Astra F olabilir...Ama düşük model...93 model civarı...O paraya bu kadar...
Alım-satımı kolay olsun diyosan ; Tofaş veya Renault' a bakacaksın bence... Bu paraya iyi markaların yüksek modellerini alamazsın...Yüksek model, alım-satımı da kolay olan, ve cebine en uygun araçlar, Tofaş-Fiat veya Renault'tur..

doğan slx alsın bencede.ama ben olsam tosbağa alırdım...

Az km yapmış temiz vede Orjinal bir tempra al bence konfor onda performans onda :D.Ama asvalttan dısarı çok çıkarsan tel tel dökülür Temprada aldıgım zevki ben ne Opelde nede baska arabada aldım.50 kere temprayı satmak istedim alıcı çok çıktı ama vazgeçtim satamadım.Bu arada çevrendekiler tempra için olumsuz şeyler söyler onlara kulak asma çoğu tempraya binmediği için sallıyor :)

Son düzenleme:
bence Tipo al.hoş araba...

Guzel bir motosiklet alinir....Eninde sonunda oda arac...Hem masrafi daha az....

iyi araştırıp lpg li temiz bi ford taunus al bence. aynı paraya alacağın diğerlerinin yanında çok çok daha konforlu hummer gibi bi araba.

Geri