Chevrolet Vectra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arcatera

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Kullanıcı Forumdan Ayrıldığı için mesajını silmişdir..

Son düzenleme:
bu gm yi anlamak mümkün değil nasıl bir satış stratejisi bu anlamaım oldu olacak opel chevo vauxhall saturn holden hepsi aynı nasıl olsa tümünü gm adı yap öyle sat mesela gm vectra

çok önceden yabancı forumlarda görmüştüm bunu da bu kadar detaylı resimlerini ilk defa görüyorum....bir kaç değşiklikten başka birşey yok ilginç bir strateji doğrusu!!!

Bu arada yeni vectra c2 almak isteyenler yada almış olanlar 2008 ler için sölüyorum debriyajlarınıza iyi bakın daha baskı balatası türkiyeye giriş yapmamış.geçen 2008 vectra 25000 de balata yemiş araba liftte kaldı balatası yok satışta..

Aklıma geldi sölim dedim :)

şu tepe lcd si güzel arka içinde işde çalınmıycağını bilsem takarım kafalıklardan daha güzel

Benimde anlamadığım o kodar donanımlı bu Chevrolet Vectraya (kabortası vectra ama içi astra h)neden bilgi ekranı küçük ve direksiyon üç kol,iç kapı kolları,ön göğüs falan Astra H ,2004 Vectra c yle kıyaslayınca içini.Bu neya hem Chevrolet-hem Vectra-hemde Astra,bumudur yani.

Son düzenleme:
bu general motorsun uyguladığı bir strateji

türkiyedede eski daewoo ları chevrolet diye millete kakalıyorlar çok ilginç chevrletler vardıda koymadım yeri burası değil diye mesela chrolet corsa pick-up vardı çok ilginçdi

Buyrun Chevrolet Corsa Pick - Up :D

chevrolet_montana.jpg

2847.jpg

Son düzenleme:
bu amerikalılar ne yapacağını şaşırdı

Geri