chip tuning???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CeyCeyX

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Siteyi ziyaret et
selam arkadaslar biraz chip tuning hakinda arastirma yapaim dedim ama bulamadim size soraim dedim.
upsolute firmasi
170 hp iken 205 yapio
superchips
207 hp yapio
bsr
240 hp
vmax
230

neden beygir farki oluo?? en yuksek 240 lik yaptirmak daha mantikli diil mi ayni paraya??:o

baktim tork degerleri de beygirle orantili artiyo

Yerinde olsam burnumun dibinde Vmax varken başkasını düşünmem bile. İstanbul'da bir yere yaptırmıştım, çok başım ağrıdı. Lanet olsun deyip verdiğim parayı da yakarak sonra Vmax' yaptırdım, sonuç 10 numara.

dogrudur walla vmax diosan vmax olsun

remapping denilen zımbırtının ayarlarından kaynaklı olabilir. çok net bilgim yok ama chiptuning sırasında motor limitlerine zorlanıyor ve her firma kendi sınırını kendi koyuyor olabilir. ne kadar limite yaklaşacağınızın kararını ise size bırakıyorlar. daha çok güç mü daha çok emniyet sınırı mı?

bir diğer ihtimal de, sonuçta chip tuning işi deneyim işi. bir chip yapıp onu deniyorlar, olursa biraz daha geliştirmek için çalışıyorlar, olmazsa dön başa. buradan yola çıkarak, kısaca bir firmanın bir çipten aldığı beygir gücü ve tork, bir yerde o firmanın bu işteki tecrubesini de yansıtır diyebiliriz belki.

simdi senin alet kac hp sormasi ayip :)

Ben Cuma Gunu Vmax a yaptiriyorum. 220 / 230 arasi olur diyorlar
Hakan beyin sayesinde guzelde bir indirim yaptilar :-)

fiyat nedir 1.3 90 hp corsa d sport var... bende chip yaptırmayı düşünüyorum... bilgi verirseniz sevinirim olursa yavaş yavaş gelir basa basa dönerim istanbuldan :) bir de ödeme şekli nedir? kaç hpye çıkar falan filan...

Geri