arkadaşlar,araçlarımıza gözümüz gibi bakıyor,uçan kuştan sakınıyoruz,ama gelgelelimhepimizin en büyük kabuslarından biride park ettiğimiz yerdeki aracımızın ister kasti ister kazaylada olsa çizilmesidir,daha önceki aracımda(tipo) 9 yılda bayağı bi pasta cila çekmiştim çiziklere beyaz olduğu için biraz boyadan yesede bayağı çıkıyordu,şimdiki aracım astra koyu mavi nekadar dikkat etsemde kapının önünde oynayan çoçuklardan biri gündüz seksek oynadığı mermer taşla benim kaputa girişmiş okuyunca eminim sizin bile içiniz cız etmiştir yani işten gelmişim elimde ekmek vs.arabanın yanına bir yaklaştımki birden sekize kadar koca koca rakamlar imza gibi çizikler buldum 5-6 yaşlarında bi kız çocuğu ne diyebilirsinki olan olmuş,durum şöyle cilayı kazımış ama boyanın çok derinine inememiş fakat tırnağa takılıyor normal pasta cila ile çıkacak gibi görünmüyor bildiğiniz çok etkili bir ürün varmı? yada serviste filan buna göre bir işlem uyguluyorlarmı,başına gelen arkadaşlar neler yaptı merak ediyorum,boyatmayı ise kesin düşünmüyorum satarken dert olur diye..