Çizik Yardım.

cemyilmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar cizik resimde görüldüğü gibi.yetkili serviste local boyayla halledebiliriz denildi(parmakla kirlerin silindiği bölgeye).sizce ne yapmalıyım ? autoking veya daha basit bi cözüm önerebilen var mı?
img0463qh.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/193/img0463qh.jpg

Ynt: Çizik Yardım.

en basıt çözüm arabanın boya rengınde 25 gr br boya yaptır bır sulu boya fırcası al ınce uclu guzelce rütujunu yap.boya az kurusun sonra üzerınden bır pasta gec bırde cila anca cok dıkkatle bakılır ıse fark edılecek duruma gelır masarafı
boya 10 tl tutar
fırca 1 tl
pasta ve cıla vardır zaten sende
olmadı ankaradaysan gel hafta sonu cumartesı halledelım. en basıt çözüm kolay gelsın

@tonyhawk. masrafında değilim ya yeter ki sırıtmasın güzel olsun amaç dediğini bi araştırıyim sağol.

@gökhan_55 . boyatmıyım da böylede kalmasın arkadaş :D

sn cem acık soyleyeyım su halıyle bıle zor fark edılıyor kı kendınız rütuş yaparsanız kesınlıkle fark edılmez ama şuda var el marıfetınıze becerınızede kalmıs bırazda bır acıklama daha yapayım boyayı tamponun rengıne gore ayarlatın  cunku tamponun rengı bı kı ton fark edıyor 

tonyhawk link' Alıntı:
en basıt çözüm arabanın boya rengınde 25 gr br boya yaptır bır sulu boya fırcası al ınce uclu guzelce rütujunu yap.boya az kurusun sonra üzerınden bır pasta gec bırde cila anca cok dıkkatle bakılır ıse fark edılecek duruma gelır masarafı
boya 10 tl tutar
fırca 1 tl
pasta ve cıla vardır zaten sende
olmadı ankaradaysan gel hafta sonu cumartesı halledelım. en basıt çözüm kolay gelsın
kesinlikle katılıyorum.  ekstra bir şey yapmayın söylenenler dışında

teşekkürler arkadaşlar

auto king e gidin cebinizden 5 kuruş çıkmasın mis gibi de olsun

@astraowner .  autoking'de local boyayla hallediyolar ama sanırım rütuş yapılıyor mu orda?

Geri