C'mon culara bir kac soru

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
mesela arabaya bindigimiz zaman gunduzleri gösterge ışıgı yanmasın istiyorum farları acınca yansın bu mumkunmu birde bu tarih sıcaklık teyp hangi kanalda oldugunu belirten gostergede kontras ayarı yapılabiliniyormu ben bir kere yaptım karartmısım simdi nasıl yapılacagını bulamıyorum birde araca bininde kapılar otomotik kitlenmeli yapabilirmiyiz? arabaya binip harekete gecince kendi kapansın kapılar.....
ve ne gibi özellikleri aktif hale getirilebiliyor?

Son düzenleme:
bunların hepsini yapabilirsin ama önce aracın kullanma kılavuzunu okumanı tavsiye ederim hepsi orada yazıyor eğer sana vermedilerse aracı aldığın yeri ara sana kargoyla göndersinler kılavuzu

bunların hepsini yapabilirsin ama şimdi hatırlamıyorum P numarlarını sen arabaya oturup anahtarını sadece takacaksın sinyal koluyla birlikte silecek kolunu kendine çekip 3 saniye bekliyeceksin km göstergesinde P 1 den 7 ye kadar rakamları sırayla open diyerek işlevsel hale getire bilirsin bazıları zaten open da kapatırken de gene aynı kolları çekerek kapatacaksın kolay gelsin daha ayrıntılı istersen kitapçıkta mevcut.

kullanım kılavuzunun içinde hepsini belirtiyor.özelliklerin hepsi aktif değil zaten türkiyedeki arabalarda

tesekkurler arkadaslar bende kılavuzyok ama servisten istedim

1-Gösterge ışıkları sürekli olarak yanar kontağı çevirdikten sonra.Gece-gündüz fark etmez.Park lambalarından bağımsızdır.Sadece park lambaları açıldığında ya da farlar açıldığında,akşam-gece olduğu mantığıyla gösterge ışıkları biraz daha düşük voltajda yanar fazla göz almaması için…

2-Kontrast ayarı dediğin şey senin arabanda melesef yok.Sadece tüm gösterge ışıklarıyla birlikte kısıp açabileceğin bir ayar düğmesi var.O da far düğmesinin yanındaki iki küçük düğmeden biridir.(ekran,teyp ve diğer panallerdeki aydınlatmaları komple kısar…)

3- ‘P4’ ü ‘on’ konumuna getirirsen,hıza duyarlı merkezi kilit aktif olacaktır.

Geri