önümüzdeki hafta yaptırıyorum cok uygun fiyatı daha önce yaptıran oldumu kaca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim arkadasım tuningci orjinal american body kit servistekiyle aynı 5 parca ön arka tampon majpiyerler birde arka cam ustu aynı renk boyanıyor takılıyor 595 ytl serviste 1000 ytl ve ustune mal oluyor ama arkadasların dedigi dogru cukur tumsekler dert olur onu pek dusunmedim vaz gecebilirim simdi ama fiyat bence cook iyi hic bir yer bu fiyatı veremez iddaa ediyorum
fiyat iyi gerçekten ama sen bilirsin tercih meselesi alım gücün varsa ve gittiğin yollar çok bozuk değilse yaptır çünkü arkadaşa katılamıcam cmon yüksek bir araç.
cmon yükseklik=1448
yeni astra yükseklik=1460
12 mm midir astrayı corsa dan yüksek yapan?
benim arkadasım tuningci orjinal american body kit servistekiyle aynı 5 parca ön arka tampon majpiyerler birde arka cam ustu aynı renk boyanıyor takılıyor 595 ytl serviste 1000 ytl ve ustune mal oluyor ama arkadasların dedigi dogru cukur tumsekler dert olur onu pek dusunmedim vaz gecebilirim simdi ama fiyat bence cook iyi hic bir yer bu fiyatı veremez iddaa ediyorum