c'mon orjinal body kits

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
önümüzdeki hafta yaptırıyorum cok uygun fiyatı daha önce yaptıran oldumu kaca

Arabami (2004 Vectra C) 5 Ay Önce Aldim. Aldigimda Üzerİnde Body Kİts Vardi. GÖrÜntÜ Cok GÜzeldİ Ama Gercek BaŞka Cikti. Her Cukur , Bİraz YÜksek Kaldirim.... V.b. Şeyler Senİn DÜŞmanin Olacak. 5 GÜn Önce Antalyada Olİmpus Daydim Vallahİ Öntaraf Parca Parca Oldu
Bence Yaptirma Cok PİŞman Olursun

evet ya hele yeni corsaya astra alırken bakmıştım çok alçak kalıyor
tümseklerde araçta tek baçına iken sorun yok ama aile binince arabaya full maalesef çarpıyor bencede gerekli değil taktırırsan maşpiyel taktır kenarlara tamamdır nasıl ?!

fiyat bilgisi ve body kit markalarını ve nerede taktıracağınıda bildirirsen ozaman güzel bir paylaşım olur böyle çok havada kalmış konu,mesela çok uygun fiyat nedir nerede yaptırıyorsun...

benim arkadasım tuningci orjinal american body kit servistekiyle aynı 5 parca ön arka tampon majpiyerler birde arka cam ustu aynı renk boyanıyor takılıyor 595 ytl serviste 1000 ytl ve ustune mal oluyor ama arkadasların dedigi dogru cukur tumsekler dert olur onu pek dusunmedim vaz gecebilirim simdi ama fiyat bence cook iyi hic bir yer bu fiyatı veremez iddaa ediyorum

fiyat iyi gerçekten ama sen bilirsin tercih meselesi alım gücün varsa ve gittiğin yollar çok bozuk değilse yaptır çünkü arkadaşa katılamıcam cmon yüksek bir araç.
cmon yükseklik=1448
yeni astra yükseklik=1460

12 mm midir astrayı corsa dan yüksek yapan?

benim arkadasım tuningci orjinal american body kit servistekiyle aynı 5 parca ön arka tampon majpiyerler birde arka cam ustu aynı renk boyanıyor takılıyor 595 ytl serviste 1000 ytl ve ustune mal oluyor ama arkadasların dedigi dogru cukur tumsekler dert olur onu pek dusunmedim vaz gecebilirim simdi ama fiyat bence cook iyi hic bir yer bu fiyatı veremez iddaa ediyorum

Arkadaşının adı Elif mi?Hani şu tuningçi olan...

fiyat iyi gerçekten ama sen bilirsin tercih meselesi alım gücün varsa ve gittiğin yollar çok bozuk değilse yaptır çünkü arkadaşa katılamıcam cmon yüksek bir araç.
cmon yükseklik=1448
yeni astra yükseklik=1460

12 mm midir astrayı corsa dan yüksek yapan?

astra vectra ve corsayı yan yana parkediyoruz. astradan yüksek değil corsa. bi foto atarım arkadaşlar en kısa zamanda

yanlış anlama ama elif tuning 600 ytl poliset 500 ytl piyasada 400-450 pazarlıkla daha düşük e yaptırırsın yinede sen bilirsin yani ortalama 450 ytl cıvarı

beyim poliset e sordu 500 ytl demişler...poliset.net

Geri