c'moncular bilirler

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bildiginiz gibi arabanın sorunu bitmedi hep iş cıkardı dun opele mail yolladım aksam aradılar arabayı merkeze goturup a dan z ye bakcaklamıs herseyini yapıp bana geri verilecekmis ana bayiiye gitti araba servise bıraktım bugun ordan tıra yuklenp gidecekmiş arac cok ilgilendiler bakalım gelince nasıl olacak arac bir nevi chekup yapacaklar önümüzdeki hafta anca gelirmiş araba bende iyi dedim:good:
benim kadarda opelle sikayet gönderen yokmus adamlar biıktı galiba sıfır bile verebilirler bu gidisle yeterki benden kurtulsunlar:kop: :kop: :) :pon:

valla c'moncuların çoğu aracından memnun oda senin şansızlığın olmuş inşallah bütün sorunları giderirler

inş. kurtulursun sorunlarından. sana kötü denk gelmiş, sağlık olsun diyelim.

valla bende memnunum c'mon umdan.sana geçmiş olsun arkadaşım.inşallah yapamazlarda onun yerine sıfır araç verirler,kullandığında yanına kar kalır.:)

sonuna kadar savaş ilan ettim:D

Sesini çıkarmayınca takan yok. Üsteleyince, bıkmadan usanmadan sıkıştırınca sonuç alınabiliyor ancak. Umarım cmonun gelince sende bizim gibi memnun olursun.

Tekrar geçmiş olsun.

gerçekten azmin için bravo diyorum şapka çıkartıyorum sonucunu merakla bekliyorum hayırlısı olsun bende cmon dan çok memnunum seninde olmanı diliyorum.:rock :good: :alkis: :alkis: :alkis:

Geri