cok acil yardim lutfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan skyeye34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skyeye34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar gunaydin 2005model corsa c easytronic aracim stop ediyor bazende gaz yemiyor neden yapabilir bunu.arkadasimin astrasinda boylebir problem vardi aldigi yer sanziman problemi oldugunu soylemisler ama bana pek mantikli gelmedi bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim simdiden tesekkurler

hangi durumlarda stop ediyor peki? durmaya yakınmı yoksa durup dururken yolda giderken falanmı?

durmaya yakinken stop ediyor kirmizi isika yaklasirken arabami yeni full bakima soktum sanziman yagi dahil herseyi degisti sonra bunlar olmaya olmaya basladi ayrica arabamda loranti problemide var isindiktan sonra lorantide dusme oluyor titretiyor arabayi corsalarda loranti sensoru varmi varsa nerede

ayrıca son zamanlardada bır kac kere benzın lambası yanana kadar gezdım pıslık toplamısmıdır ne yapmam gerekıyor

Valla aynı durumu ani duruşlarda ve araba triptronikteyken bende yaşıyorum. A konumu dışında vitesi yeterince hızlı düşüremediğinin kannatine varmıştım. Bunu arabayı ilk aldığım gün yaşayınca üstünde pekte durmamıştım açıkçası. Araç benzinlimi dizelmi? Eğer dizelse zaten hava yapar eğer filtredense ve çalıştırmak için kaputu açıp elcikle filtreye mazot doldurup havasını almak gerekir. Yani ben filtre ihtimalini pek düşünmüyorum. Tabi gaz yememesi büyük ihtimal filtrenin şiştiğinin işaretidir

Geri