Merhabalar. Bugün Trabzon'da AVM yanındaki 100. yıl parkına babannemi götürdüm. Hava alsın diye. Otururken babannem git arabaya bak kolla arabayı dedi. Gittim bi baktım kaputta sol çamurlukta ve şoför kapısında çok aşırı derin çizip gitmiş O.Ç. ve en az her biri 30 cm felan.
O kadar küfür ettim ki. aradım felan ama kimse bilmiyor... İyikide bulamadım onları yoksa kendime hakim olamayabilirdim belki ama içimden bi parça gitti yani.
Velhasıl ben bu çizikleri nasıl tamir edebilirim??
çok ince kıl gibi bir fırça ve rötüş boyası alacağım. Sonra zımpara mı yapmam lazım yoksa cila mı?
Aradım bayağı forumda ama çok açıklayıcı birşey bulamadım. Aracın rengi kırmızı resimde ekleyeceğim ama zaten çizikler çok derin en alta kadar inmiş.
Bana yardımcı olursanız çok svinirim. Teşekkürler
O kadar küfür ettim ki. aradım felan ama kimse bilmiyor... İyikide bulamadım onları yoksa kendime hakim olamayabilirdim belki ama içimden bi parça gitti yani.
Velhasıl ben bu çizikleri nasıl tamir edebilirim??
çok ince kıl gibi bir fırça ve rötüş boyası alacağım. Sonra zımpara mı yapmam lazım yoksa cila mı?
Aradım bayağı forumda ama çok açıklayıcı birşey bulamadım. Aracın rengi kırmızı resimde ekleyeceğim ama zaten çizikler çok derin en alta kadar inmiş.
Bana yardımcı olursanız çok svinirim. Teşekkürler