Cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Acillllll

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eeetorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eeetorun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar Merhaba Sizlerden Buyuk Bir Yardima Ihtiyacim Var, Benim 1998 Model Astra Gl 1.6 Yeni Kasalarindan Aracim Var Ve Benim Aracim 10 Gundur Serviste Ve Hickimse Ne Oldugunu Bilemiyor Bazilari Beyin Diyor Bazilari Degil Diyor

Simdi Benden Bu Aracin Guvelik Kodu Nu Istediler Bende Bunu Ikinci Elden Aldim Acaba Nasil Bulabilirim Ama Bende, Fabrikadan Ilk Alan Kisiye Teslim Edildiginde Verilen Kagiti Var Acaba Orda Yazarmi

Tesekkurler

vallaha sen bermuda servis üçgenine düşmüşsün ..

allah yardımcın olsun en az hasarla çık o üçgenden.

Yaa Hic Sormaa, Manyak Oldum Ciktim Yaaa
Nereye Bakarsam Gozumde Kod Nolarini Goruyorum, Bulabilecegim Bir Yer Varmi Ki Acaba

isin zor walla..

iyide arabanın ilk alındığı yerde o kod nosu olması lazım oraya ulaş ve sor...

araç hangi yetkili servisten alındıysan oraya ruhsat fakslıyarak öğrenebilirsin. Eğer ilk hangi servisten satıldığını bulamazsan herhangi bir yetkili servisten 12 avro karşılığı fiyat ödeyerek öğrenebilirsin.

eeetorun' Alıntı:
Arkadaslar Merhaba Sizlerden Buyuk Bir Yardima Ihtiyacim Var, Benim 1998 Model Astra Gl 1.6 Yeni Kasalarindan Aracim Var Ve Benim Aracim 10 Gundur Serviste Ve Hickimse Ne Oldugunu Bilemiyor Bazilari Beyin Diyor Bazilari Degil Diyor

Simdi Benden Bu Aracin Guvelik Kodu Nu Istediler Bende Bunu Ikinci Elden Aldim Acaba Nasil Bulabilirim Ama Bende, Fabrikadan Ilk Alan Kisiye Teslim Edildiginde Verilen Kagiti Var Acaba Orda Yazarmi

Tesekkurler

dostum adamlar sırf senden para koportabilmek için yapıyorlar gıcıklık yanı aracın şasi numarasından 10dk içinde hallediliyor benım 2. el passat vardı akuyu değiştirdik kodunu istedi adamlar şasi nosundan 7 sulalesinin kodunu cıkardılar ve ucret almadılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri