Combo Garaj ( Combo Araç Sahipleri Buraya )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arabanın işleri daha tam anlamıyla bitmediği için resim eklemiyor.
bittiği gün eminim ekleyecektir.

nihayetinde altı üstü resim. başka bir sebepten dolayı eklememzlik gibi bir bencillik yapacağını sanmıyorum kardeşimin

selamın aleyküm garajın güzel insanları garajımız epey hareketli bugün gördüğüm kadarıyla ayrıca samet beyin combo zaten sade ve şık mini cooper yan sinyaller de çok yakışmış :) mustafanın combosu zaten süper olmuştur buna eminim

Niyazi abim günaydın Mustafanın araç fotolarını sanırım eklemek bana düşecek gerçi bir arayada gelemedik ilk buluşmada bolca çekeyimde garajımız renklensin.

Son düzenleme:
bu arada dün akşamki taş zede fenerbahçemin 3 puan almasından çok sağ salim şehrimize gelmesine daha çok sevindim bu tür şeyler 90 yılların fanatikliği gerçi akşam verilen sinyal futbol ile ilgisi yoktu herne olursa olsun kesinlikle çok ağır ceza verilmeliki ben gibi maçlara gidenlerin bırakın taş atmayı yanımda küfür edeni bile uyarıyorum gerçi bizim kombine bazen kendini kaptırıyor iki çekirdek verip gazını alıyorum:)

a.s yasin.

nihat abi dün iyi çıktınız diyarbakırdan.allah korudu valla.

oranın yerli halkı kendi şehirlerinin kalkınmasını istemiyor.
dönen para nın tamamına yakıı kaçak tan esrar dan ve pis işlerden kazanılan para.
kendilerini diğerlerinden ayırıp kendi dünyalarında yaşamaya karar vermiş gibiler

arabanın işleri daha tam anlamıyla bitmediği için resim eklemiyor.
bittiği gün eminim ekleyecektir.

nihayetinde altı üstü resim. başka bir sebepten dolayı eklememzlik gibi bir bencillik yapacağını sanmıyorum kardeşimin

Değil mi yanii :)

vallahi en yakın zamanda eklicem fakat dediğim gibi eksikleri var az kaldı yeni projelerim var onlarıda halletmeye gidicem bide aksilik çok oluyor kepçenin hortumu patladı ben yanında geçerken araba komple yağ oldu kuaföre giricek yine ondan aksilikler çıktı

Geri