Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar aracın motorundaki ufak tefek terletme ve sızma şeklinde gelen yağların kesmesi için motora konacak herhangi bir conta onarıcı katkı maddesi varmıdır?
bor power kullanabilirsin. birde aracının kilometresini bilmiyorum ama mobilin yeni çıkarmış olduğu 10/60 yağı bir dene. yağ kaçakları ve yağ yakan araçlar için yeni bir formülle üretilmiş. vec b kullanan birkaç arkadaşım bu yağı denemişler ve gayet memnunlar.
bor power kullanabilirsin. birde aracının kilometresini bilmiyorum ama mobilin yeni çıkarmış olduğu 10/60 yağı bir dene. yağ kaçakları ve yağ yakan araçlar için yeni bir formülle üretilmiş. vec b kullanan birkaç arkadaşım bu yağı denemişler ve gayet memnunlar.
2000 model astra cd aracıma bu yağ uygun olur mu benim aracımda da yağ eksiltme var.119.000 km de aracım.yağ ve filtre değişimi ile birlikte bor power uygulandı ama yağ eksiltemesini önlemedi.Yağ değişiminden yağ değişimine 1 lt filan ilave etmek zorunda kalıyorum.