Coolant level ( genleşme deposu sogutucu sivi eksik) uyarisi

nurettinkurt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
GENleşme deposu dedigi sanırım radyatörün yedek deposu benim o depo sureklı takvıyelıdır eksık olmaz ama bu kodu nıye verıyor çözebilmiş degilim. Acaba o deponun altında beyne uyarı gönderen müşür felan varmıdır arkadaşlar bilgisi olan başına gelen varmı?

bu sorun astra j lerde kronik benim araçta ta verdi müşir arızası sizin vectrada da tahminimce buna benzer bir sorun var bizde depoyu değiştiriyorlar bir ihtimal sizin de aynısı olacak servise bir uğrayın.

arkadaslar bilen varsa yardimci olsun....
benim bildigim kadar aklimda kalan o sensor cikarilabiliyor,lastik conta ile siki oturtmali olmali aklimda kalan....takviye su bidonu altinda fis cekilecek sensor cekme ile cikarilacak temizlenip fisi pas giderici kontak sipreyi sikip tekrar takilacak ....dogrumu yani dogru dedigim o sensor lastik conta ile bidona oturtmali...simdikiler gibi press degil

tavsiyeler için teşekkür ederim arkadaşlar en kısa zamanda o taktigi deneyecem

ya kimse bilmiyor galiba:(
neyse sen bakinca görürsün lasitk contami cekince cikiyorsa ne ala zorlama...benim aklimda kalan sanki o simdikiler gibi pressli degil simdikilerde bozulunca bidonla birlikte degisiyor ama senin aracta cikartabiliyorsun..
kolay gelsin..

ABi ben konuyu anladım sanıyordum ama ıyıce karıştı ben bugun iş yerinde garajda baktım takviye deponun tam alt kısmında bir tane soketle fiş var acaba omu degilmi diye tereddüt ediyorum. Depoyu yerinden sökip bakıcam ama yinede tam olarak emin degilim yani conta felan nerde onu göremedim.

takviye bidonunu sökeceksin zaten.. o zaman o soketin girdigi parca yani su seviyesi musuru oraya lastik siyak conta ile oturtmali ben öyle hatirliyorum simdikilerde presli yani bozulursa bidon ile birlikte degisiyor...sen bidonu sök sonra o soketi cikardigin parcayi cek lastik conta ile cikmasi lazim temizlersin yine takarsin..kolay gelsin...dikkat edecegin musurun yönü cünkü takarken yine ayni yönü ile takacaksin mesela soketun ucu alta bakiyorsa acisi ayni sekilde takarsin.

simdi nurettin iki sayfa acildigindan söyle toparliyalim...
yukaridaki gibi ayni islemi yap arti soketi iki tarafini kontak siprayi ile temizle
bu kadar kolay gelsin

Geri