Çorludan, Vectra C

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

toGah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.togah.com
bugün yeni aracımı aldım

2004 vectra comfort.

resimlerini sizlerle paylaşmak istedim.
hea bu arada farlar OPC

dscf1253q.jpg

dscf1249m.jpg

dscf1247.jpg

dscf1246.jpg

dscf1245z.jpg

dscf1243k.jpg

dscf1242.jpg

Son düzenleme:
hayyy masallah ne kadarda güzel gözüküyorr ınsallah gozukdugu kadarda guzeldır
kazasız belasız cezasız ıyı gunlerde kullan elegance ıcın butcemı uygun gelmedi

oyleyse bosverın zaten dısardan goren mılyonlarca kısı farkı anlayamıyor herkes aynı zannedıyor sız keyfınıze bakın kem gozlere ınat bırde nazarlık takın

tekrar hayıurlı olsun hamza

Kazasız,belasız binin inş. Cidden çok temiz görünüyor. Vectranın bu rengi cidden bi başka...

hayyy masallah ne kadarda güzel gözüküyorr ınsallah gozukdugu kadarda guzeldır
kazasız belasız cezasız ıyı gunlerde kullan elegance ıcın butcemı uygun gelmedi

oyleyse bosverın zaten dısardan goren mılyonlarca kısı farkı anlayamıyor herkes aynı zannedıyor sız keyfınıze bakın kem gozlere ınat bırde nazarlık takın

tekrar hayıurlı olsun hamza

öncelikle teşekkür ederim, valla turşu elegance alacağıma düzgün comfort almak daha mantıklı geldi, çok temiz bir arkadaştan evlilik hazirlikları dolayısıyla aracını veriyordu bize kısmetmiş. çokta içime sindi beğendim aracı, önemli olan elegance edition olması değildi benim için temiz ve masrafsız olmasıydı :)

Güzel makine,bindikçe anlayacaksın. :)

teşekkür ederim

Kazasız,belasız binin inş. Cidden çok temiz görünüyor. Vectranın bu rengi cidden bi başka...
çok teşekkür ederim

Güle güle kullanın.Lastikleriniz nasıl beğeniormusun yol tutuşu iyidir ama sessiz mi acaba çok merak ediyorum yani komforlumu? Benim araçta Turanza Er30 var değişme vakti geldi.Turanza Er300 ve michealin arasında kaldım? Siz ne dersiniz kullandığınız lastik hakkında?

Güle güle kullanın.Lastikleriniz nasıl beğeniormusun yol tutuşu iyidir ama sessiz mi acaba çok merak ediyorum yani komforlumu? Benim araçta Turanza Er30 var değişme vakti geldi.Turanza Er300 ve michealin arasında kaldım? Siz ne dersiniz kullandığınız lastik hakkında?

valla daha bugün aldım lastikleri 300km uzun yoldan geldim lastikler sessiz ben bridgestoneleri sert die beklerdim ama umdugumdan sessiz yol tutuşu için bşi demiyceğim zaten. daha zaten 1000km lik aracın üzerindeki lastiklerde

er 3oo sert ve sağlamdır michelin konforlu ve yumuşaktır

Hayırlı olsun. Maşallah.

Geri