Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar aracımı yeni sattım 2006 model corsa 1.2 easytronic silverline 7000 km de tamamiyle orjinal dvd tv navigasyonlu bir araç buldum fiyatı 19750 nedersiniz ?
arac cok temiz arka koltuguna bile oturulmamıs ilk bakıma gitmemis daha fabrikadan cıktıgı gibi cok iyi tanıyorum satan kisiyi.Aslında aklıma takılan 1.3 dizel den sonra bu araç nasıl yakar acaba..
dizelden sonra motoru ufakta olsa 1200cc bile sana çok yakıyor gibi gelebilir bence. peki fiyatla ilgili sen bir araştırma yaptın mı, netten yada başka? yerden, piyasası ne civardaymış?
corsa c piyasadan kalkarken essentia fiyatına silverline verdiler yani 22 milyara falan silverline alınıyodu gerçi bu bide esaytronic.. fiyatı iyi aslında 7000 km nedir ki araba sıfır gibi..corsa seviosan al.. corsa c 1.2 44 lt le benzinle istanbul şehiriçinde 500 550 km falan gidiyo hesabınıda ona göre yap