Corsa 1.2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan finemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

finemre

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
İkinci elde Dizeldi, 1.4'tü derken, Corsa 1.2 almaya karar verdim. Yeni kasalarda 2003 sonrasında 1.2 var ama fiyat biraz yüksek, ben de 2000 modele karar verdim. Sanırım vites kutusu problemi bunlarda yok.

2001 öncesi 1.2 modeller için ne dersiniz? 2000'in altına da inmeye gerek yok herhalde...

:rolleyes:

sakin binecemgim dersen neden olmasın al al senide opelci yapalım :):)

biraz arastırırsan, temiz Corsa B 1.2 bulabilirsin, güzel arabadır

bildiğim çok temiz ve servis garantili corsa-b dizel 1.5 dti var.azda yakıyo.tavsiye ederim ama ankara opal de.13.500ytl istiyolar.sanırım 13.000ytl ye sıkarsın ellerini.

1.2

Dizelden vaz geçtim, hele eski modellerde.
2000 model iyi, 99, 98'e gerek yok değil mi...

corsa 1.2 lpg takacam teredütteyim..lütfen yardım

arkadaşlar lütfen bana yardım edin.ben d.bakırdan onur. az önce ..benim 99 ople corsa 1.2 o.v arabam .çok noktalı enjeksiyonlu. ama şehir içi çok yakıt tüketiyor..km başı 300 bin.. sanırım bu corsaların hepsi böyle çok yakıyor.. şimdi sormak istediğim konu şu bazı arkadaşalar 1.2 motor hacmindeki araçlar lpg de tasaruf filan sağlamaz dediler.. bazıları ise en az yüzde 40 tasaruf sağlar diyolar.. bu konudaki bilgi sahibi arkadaşalar bana yardım ederse sevinirim.. aracıma lpg taktırayımmı??? terformans filan aramıyorum.. economik olsun yeter .aracım evin önünde yattıktan sonra istediği kadar atak olsun neye yarar..

Corsa 1.22222

Ya bir LPG olayına girdin, bizim olay kaynadı :)

Manuel vites, 2000 model, 1.2 corsa alacağım ama kafam karıştı bu yakıt olayına, benim dediğim kmde ne kadar yakar?
Öneriyor musunuz? kmde 300bin ne olacak!!!

:confused:

corsa 12

arkadaşım 2004 de sıfır dizel corsa almıştım ev alma dolayısı ile 2005 de sattım.şu anda 99 1.2 corsa aldım.99 corsa 2004 den daha zevkli bir araba,98-99-2000 corsa bu modellerden birini almanı tavsiye ederim.bu arada yakıta gelince yakıtı çok iyi benzinle şehir içi 220 şehir dışı 180 civaarı yakıyor

bende 2005 model 1.2 twinport var dostum
şehir içi 250 yakıyor (bunun nedenini servise sordum benim ev ile iş arası 4km oldugundan araba tam ısınmasını sagladıgın da ben iş yerine gelmiş oluyorum dolayısıyla arabadan verim almak için uzun süre trafikte kalmak gerekiyormus dediler daha uzun şehir içi trafik kullanırsam 230 kadar düsüyor dostum )şehirler arası 180 - 200
sana kolay gelsin kardeşim

corsab 1.5 d war 13 civarına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri