corsa 1.3 cdti alınırmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eserkose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eserkose

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhaba corsa 1.3cdti almayı düşünüyorum sizce alınırmı 2004 modellere bakıyorum.kullanan yada bu modeli bilenlerin görüşlerini bekliyorum.

alınır niye alınmasın ama servislerden aracın eveliyatını araştır direksiyon kutusundan servise girmişmi ona bak sorun yoksa temizse check up ı al niye alınmasın koç gibi araba...

bencede alınabilir. Ve şık bir araçtırda. Motor konusunda seni üzmez. Üzerse sadece direksiyon kutusundan üzebilir.

tipi cok guzel bi kere baska ne alacan ki??

Alınmaz olur mu hiç;

Sınıfındaki diğer araçlardan her konuda üstün bir araç, gerek donanımı gerek tasarımı, gerekse performans ve ekonomisi B sınıfı bir araç için yeterlidir. Hele Birde NJOY yada COSMO alırsan, tadından yenmez...

Satmak İstersen, seni çok uğraştırmaz...

Direksiyon Kutusu Problemide Çözüldü artık, sorunsuz kutuları yetkili servislerde taktırabilirsin... Tabikide alacağın aracı iyi araştırman lazım...

Ben 4 senedir kullanıyorum. Kesinlikle Tavsiye Ediyorum...

Almayı Düşündüğün Başka Araç yada Araçlar varsa onlarıda yaz istersen, onlar hakkındaki olumlu ve olumsuz görüşlerimizde yazalım...
Bu sayede Seçim konusunda daha fazla yardımcı olabiliriz...

1.3 CDTI her türlü alınır fena araba bulursa kacırma derim!!

ben 2 yıldır corsa 1.3 cdti kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bir tek bagajı biraz ufak gerikalanı harika

Geri