Arkadaşlar 2005 corsa 1.3 cdti arabam soğuk havalarda çalışmıyor. arabamı çalıştırmak için ısıtıcı lambası ve abs lambasının sönmesini bekliyorum arabamı öle çalıştırıyorum. göstergelerde araç arıza lambası arabayı çalıştırıncaya kadar yanıyor, sonra arabayı çalıştırınca sönüyordu (arabamın sıcaklarda çalıştığı dönemlerdi) bi arakadasın arabasında baktım abs ışığı ile beraber bu arıza ışığı sönüyor.
bu arızanın ısıtma kartında oludğuna dalalet midir ?
bugün arabayı bi kaç kere çalıştırmaya çalıştım motora baktığımda motorun hemen sağ tarafında motora bitiişk olan bi parçadan yağlı yakıt benzeri bişeyin sızdığını farkettim bu da çalışmamasında bir etken olabilir mi ? filtre gibi birşey.
birde genelde opel 1.3 dizelerde sanırım bu arıza marş dinamosundan da yapıyormuş marş basıyor ama yetersiz mi geliyor acaba?
yardımlarınızı bekliyorum...
çanakkale de opeli aradım eğer ısıtma kartında problem varsa 1 milyara kadar bi masraf çıkabilir dediler bu konuda bilgilendiriseniz sevinirim.
bu arızanın ısıtma kartında oludğuna dalalet midir ?
bugün arabayı bi kaç kere çalıştırmaya çalıştım motora baktığımda motorun hemen sağ tarafında motora bitiişk olan bi parçadan yağlı yakıt benzeri bişeyin sızdığını farkettim bu da çalışmamasında bir etken olabilir mi ? filtre gibi birşey.
birde genelde opel 1.3 dizelerde sanırım bu arıza marş dinamosundan da yapıyormuş marş basıyor ama yetersiz mi geliyor acaba?
yardımlarınızı bekliyorum...
çanakkale de opeli aradım eğer ısıtma kartında problem varsa 1 milyara kadar bi masraf çıkabilir dediler bu konuda bilgilendiriseniz sevinirim.