Corsa 1.6 gsi 3d hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fhrist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fhrist

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 2008 model 70.000 km de bir corsa gsi araç almayı düşünüyorum artıları eksileri nelerdir sürüş ve yakıt performansı nedir lpg takılmalımı opeli fazla bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler ...
d824f793af31b9a0379118f3fb982827.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bnce LPG takılmamalı. Yani en azından ben kendi km ve yol durumuma göre takmazdım.
Performans göreceli o yüzden yorum yapamam ama tempolu kullanımda rahatlıkla 9-10 ları görürsünüz..
Yazılım , hava kiti, egzoz uygulamaları vb. uygulamalarla güzel bir makinaya sahip olursunuz

Sanırım bunlar yazılımla 192hp (OPC ile aynı değere) çıkabiliyorlar.
Ben tasarım olarak çok beğeniyorum Corsa D 3K araçları. Özellikle kırmızı çok yakışıyor.
1.6 GSI'de performans olarak tatmin edecektir bence 1.6 bir araçtan beklentiniz ne olursa olsun.

9-10 litreden fazla yakar öncelikle onu söyliim. KM olarak fazla takılmamak lazım doğru kullanımda uzun süre sorunsuz binilebilcek bir araçtır.
Performans olarak standart 8sn de chiplenince 7 sn biraz daha oynanırsa 6,5 lara 0-100ü indirilebilir. amartisörleri serttir fazla konfor beklememk lazım. açık hava filtresiyle çok keyfli bi sürüşe sahip bi araçtır. 3 yıldır kullanıyorum periyodik bakımlar harici hiç bi masraf çıkarmadı...

Geri