bitiyorum su corsalara arkadaslar 2009 corsalar ne zaman gelir özellikleri neler bilen var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende in touch a bakmadan geç derim... fotoğraflarda gördüğünüzle yola çıkarak mı güzel diyorsunuz yoksa gerçeğini gördünüz mü?şu an satışta sanırım. opelin sitesinde 2009 fiyatları falan da açıklanmış.Ayrıca intouch modeline de bakmadan geçme derim.
http://www.opel.com.tr/microsites/corsa_TR
bende görerek mi söylüyorsunuz reklamına bakarak mı dedim çünkü reklamındaki arabayla burdaki araba arasında çok fark var... onun yerine tavsiyem black&white edition olacaktır...Ben mükkemmel olmuş mutlaka intouch al demedim zaten. Böyle bi teknoloji de var belki hoşuna gider dedim. üstelik bu benim fikrim bana göre hoştur sana göre değildir. Bunlar olağan şeyler arkadaşım
katalog şu an elimde...Anlaştık şimdi arkadaşım. Yok ben görmedim canlı canlı.Zaten bende çok beğenmedim.
black wihite (limited) edition da olabilir tabiki.tr de satışa çıktımı acaba. Birde bu modelde sadece dış görünüm değişikliği mi var donanımda da oynama yapılmış mı acaba