corsa 2009

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theopel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

theopel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bitiyorum su corsalara arkadaslar 2009 corsalar ne zaman gelir özellikleri neler bilen var mı

Ben mükkemmel olmuş mutlaka intouch al demedim zaten. Böyle bi teknoloji de var belki hoşuna gider dedim. üstelik bu benim fikrim bana göre hoştur sana göre değildir. Bunlar olağan şeyler arkadaşım

Ben mükkemmel olmuş mutlaka intouch al demedim zaten. Böyle bi teknoloji de var belki hoşuna gider dedim. üstelik bu benim fikrim bana göre hoştur sana göre değildir. Bunlar olağan şeyler arkadaşım
bende görerek mi söylüyorsunuz reklamına bakarak mı dedim çünkü reklamındaki arabayla burdaki araba arasında çok fark var... onun yerine tavsiyem black&white edition olacaktır...

not: fikrinize saygı gösteriyorum...

Anlaştık şimdi arkadaşım. Yok ben görmedim canlı canlı.Zaten bende çok beğenmedim.
black wihite (limited) edition da olabilir tabiki.tr de satışa çıktımı acaba. Birde bu modelde sadece dış görünüm değişikliği mi var donanımda da oynama yapılmış mı acaba

In Touch için tamamen katılıyorum Batucana hiç beğenmedim sanayideki ustalar daha iyi bi işçilikle takabilir o ekranı oraya. Kanal ayarlamak 5 dk sürüyor. Radyonun açılmasıda 2.5 dakka civarı. Gidin bi inceleyin herkes incelesin hatta inanılmaz derecede hayal kırıklığına ugradım görünce. Piano black çerçeve kullanmışlar ama araba Njoy konsoluna sahip vs vs yok böyle saçmalık

Anlaştık şimdi arkadaşım. Yok ben görmedim canlı canlı.Zaten bende çok beğenmedim.
black wihite (limited) edition da olabilir tabiki.tr de satışa çıktımı acaba. Birde bu modelde sadece dış görünüm değişikliği mi var donanımda da oynama yapılmış mı acaba
katalog şu an elimde...
jant 17" olmuş
motor 1.4 benzinli 90hp veya 1.3 cdti 90 hp seçenekleri var
Yeni Corsa 3 Kapı 1.4i Twinport Black & White 31.027,00 YTL
Yeni Corsa 3 Kapı 1.3 CDTi Dizel - 90 HP Black & White 35.517,00 YTL

siyah metalik renk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri