corsa almayı düşünüyorum...

erbilkeskin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhabalar.. ilk defa opel almayı düşünüyorum, marka hakkında hiç bilgim yok..corsa almayı düşünüyorum otomatik veya triptonik farketmez... 1.2 ile 1.4 benzinliler ile 1.3 dizel arasında yakıt olarak çok bariz bir fark var mıdır? düşündüğüm araç 20 bin ile 25 bin arası 2. el bir şey olacak... veya sizin onu alacağına şunu al diyeceğiniz bir öneriniz var mı? fikir belirtirseniz sevinirim...

Benzinli olacak ise 1.4 altında motorlar iş değil. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Lpg taktığın sürece yakıt kesinlikle üzmez km düşük temiz olsun yoksa ocağına incir ağacı diker gerçi bu opel için değil her marka için aynı

Rahim AVCI
MALİ MÜŞAVİR
KONYA

Kardeşimin 2001 model 1.2 easytronic Corsası var Aracı çoğunlukla eşi kullanıyor, gayet memnun yakıt olarak benzinde şehir içi 30 kuruş civarı yakıyor araçta Lpg yok zaten gerek yok. Şehir içi binmeye alacaksanız bence çok iyi bir seçim olur. Düşünürseniz bakın arayın konuşun her türlü bilgiyi alabilirsiniz kendinden ilanda numarası mevcut
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...matik-corsa-bak-begen-al-git-163666232/detay/

benim araç 1.3 4.8 5 litre yakıyor şehir içi benzinli alacaksanız 1.4 alın

Geri