Corsa B Cold Air Intake.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Szopen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Szopen

Bilgi Girilmemiş
Slm daha önce üyeydim sanırım forum yenilendi uzun süre girmemiştim. Aracıma (corsa b eco gsi) custom filtre kiti yapmak istiyorum. Daha önce ufak bir boruyla resimdekine benzer şekilde davlumbazın üstüne biraz daha aşağısına koydum fakat ordanda sıcak hava aldığını düşünüyorum. Daha uzun bir boruyla daha aşağı koysam su alma tehlikesi var mı? kaçlık boru kullanmalı, boruyu neyle sarmalıyım? kısaca; en iyi soğuk hava alabileceğim, su tehlikesi olmayan yer neresi? Ayrıca hazır olarak corsa b için kitler satılıyor mu? satılıyorsa nerde? Aracın kaputunu veya çamurluğunu delmek istemiyorum fakat tamponu delebilirim :D bazı araçlarda yuvarlak şeklinde delik tampon ve ordan filtreye giden boru şeklinde uygulamalar görüyorum, böyle bişeyde olabilir ama sonuçta araç dur kalkta yine sıcak hava alıcak diye düşünüyorum. Corsa b konusunda tecrübeli olanlar resimlerle yardımda bulunursa sevinirim. Bide son olarak elimde filtre olarak YED marka morumsu renkte olan filtrelerden var. Bu işimi görürmü yoksa sünger filtre mi almalıyım? hangisinde daha güzel ses çıkar? Ayrıca filtrem 1.6 için, daha büyük filtreler daha mı iyi olur yoksa aracı boğar mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

http://www.opelclub.hr/images/preinake/zterlep.jpg

Geri