CORSA B ECO 1.5 TD' si olan yok mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maliyeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maliyeci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar sitede benden başka Corsa B Eco 1.5 TD' si olan var mı? Ben göremedim Eğer varsa yada en azından daha önce kullanan ne olur yazsın sevaptır...;)

06ya323mm9.jpg

06ya323ff7.jpg

hayydi hayırlısı :D bu arada bu araçları performansı ve yakıtı hakkında biraz bilgi verseniz.. :)

İbrahim benden başka yok galiba ne kadar yalnızım görüyormusun

Galiba sorunu benden başka yanıtlayanda olmayacak.
Performans dedinmi Eco 1.5 TD' yi tek geçerim ayıptır söylemesi 67 Bg (44kw) namı diğer M3 katili. bir kalkışı varki akıllara ziyan görmek lazım.:)

Yakıt olarakta ben şehiriçi 100 kmde 6lt yakıyorum kullanış olarakta ne basıyorum nede kayserililik yapıyorum. şehir dışı sakin kullanımda 100 kmde 4.3 lt yi gördüm.
üzerinde Isuzu motoru var (bizden başka bide Isuzu Gemını' larda varmış)turboyu biraz geç açması dışında (3000 de) performansı bana yetiyor. İşte böyle ibrahim buda bizim hikayemiz. daha istersen yazarım bizimkiyle 4 seneden fazla hukukumuz var.

Galiba sorunu benden başka yanıtlayanda olmayacak.
Performans dedinmi Eco 1.5 TD' yi tek geçerim ayıptır söylemesi 67 Bg (44kw) namı diğer M3 katili. bir kalkışı varki akıllara ziyan görmek lazım.:)

Yakıt olarakta ben şehiriçi 100 kmde 6lt yakıyorum kullanış olarakta ne basıyorum nede kayserililik yapıyorum. şehir dışı sakin kullanımda 100 kmde 4.3 lt yi gördüm.
üzerinde Isuzu motoru var (bizden başka bide Isuzu Gemını' larda varmış)turboyu biraz geç açması dışında (3000 de) performansı bana yetiyor. İşte böyle ibrahim buda bizim hikayemiz. daha istersen yazarım bizimkiyle 4 seneden fazla hukukumuz var.

kalkışla ilgili bölümde sanırımö şaka yaptınız:))) aynısını bene 1 kez kullanmışım çünkü benzetmek gibi olmasın çarpışan araba gibi kalkıyor yani kalktığı hissedilmiyor bile.))

Ayıp oluyor ama!!!

kalkışla ilgili bölümde sanırımö şaka yaptınız:))) aynısını bene 1 kez kullanmışım çünkü benzetmek gibi olmasın çarpışan araba gibi kalkıyor yani kalktığı hissedilmiyor bile.))

Adaşım çok ağır konuşuyorsun kavgada bile böyle söz söylenmez. hem hakkınıda yememek lazım bence yokuş aşağı falan çok güzel kaçıyor...

Son düzenleme:
Geri