Corsa b Lastik jant Acil yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kmpasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kmpasa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
İyi günler arkadaşlar. Bi maruzatım olcaktı.
2000 model Opel corsa Gls 1.4 90 bg aracıma 15'' çelik jant 195 50 15 veya 185 50 15 lastik almak istiyorum. Sorum olur mu? Bilgileriniz için şimdiden Teşekkürler.:)

Aracınızın orj lastik ebatlarını söylerseniz daha rahat yardımcı olabilirim.Normalde aracınızın jantları 15'' değil 14''tir.Genel olarak baktığımızda 1.4 araç için lastik taban ve çapındaki küçülmeye olumlu bakabiliriz.

Saygılar...

burda takan var 15 jant lastikler çamurluktan çok taşıyor 14 yeter

Banada 14'' çok küçük gelio .. Ama pek bi bilgim yok .Zaten şuanlık arabayı basmayı düşünmüyorum. Tek sorunum arabayı rahatsız eder mi?

Jant ve lastik olarak hangi marka model önerirsiniz?

Jant lastik konusu göreceli bir kavram.Bence jant dediğin hafif ve sağlam olmalı.Mesela O.Z. gibi.Ancak o kadar bütçe ayırmayacağım derseniz başka ağır jantlara para verene kadar Opel'in kendi oem jantlarından alırsınız.En azından offset ET gibi değerler birebir uyacağından daha sıkıntısız kullanırsınız normal jantlara göre.Lastik konusunda Kumho marshall gibi ucuz markalara para vermeyin derim.Soğukta malesef kabak lastikten pek farkları kalmıyor.

Saygılar...

Goodyear F1 lastik alıcam. Ama daha janta karar vermedim. Janta 700 m verebilirim. Buna uykun bi model verseniz. Çok sevinicem :).

700 TL'ye alacağınız jant takımı her türlü ağır olur.O yüzden zevkinize göre seçin derim ben.Lastik F1 ok iyide.Soğukta ve heleki ıslakta yol tutmaz bilgin olsun

Saygılar...

momo corse 15'' hakkındaki fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz?

Geri