Corsa B Sparco

UludagMotorsports

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
beğenirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• SAM_2487.webp
    SAM_2487.webp
    34 KB · Görüntüleme: 105
  • SAM_2568.webp
    SAM_2568.webp
    40.9 KB · Görüntüleme: 77
  • SAM_2566.webp
    SAM_2566.webp
    31.3 KB · Görüntüleme: 78
  • SAM_2578.webp
    SAM_2578.webp
    43.6 KB · Görüntüleme: 73
  • SAM_2561.webp
    SAM_2561.webp
    55.5 KB · Görüntüleme: 75
Direksiyon haricinde hoş, daha kaliteli spor bir direksiyon, olmadı oem daha şık duracaktır.

Direksiyon haricinde hoş, daha kaliteli spor bir direksiyon, olmadı oem daha şık duracaktır.

çok haklısınız bu isi bilmedigim zamanlarda yapmıştım ya sparco ya da momo alacağım fakat orjinal olup olmadığına güvenemiyorum siz orjinal momo bulabileceğim bir yer biliyormusunuz ?

çok haklısınız bu isi bilmedigim zamanlarda yapmıştım ya sparco ya da momo alacağım fakat orjinal olup olmadığına güvenemiyorum siz orjinal momo bulabileceğim bir yer biliyormusunuz ?

Ah be kardeşim, 2 ay olmadı daha, 320mm Orj. Momo vardı sattım İstanbulda Polo su olan bir arkadaşa. :confused: Orjinal, şık bir üründü, 150 lirayada verdim üstelik. Ama araştır bence, şimdilerde replica ofsetli direksiyonlar moda. Onlarda uygun rakam olarak.

Ah be kardeşim, 2 ay olmadı daha, 320mm Orj. Momo vardı sattım İstanbulda Polo su olan bir arkadaşa. :confused: Orjinal, şık bir üründü, 150 lirayada verdim üstelik. Ama araştır bence, şimdilerde replica ofsetli direksiyonlar moda. Onlarda uygun rakam olarak.

hayırlısı olsun abicim o zaman şansımıza küselim bizde. Tavsiyen için cok tesekkur ediyorum abicim arastiricam

130_0809_11_z+2006_mazda_rx8+sparco_steering_wheel.jpg

bu tarz birşey bence güzel olur.

bu arada birşey sorucam bursadaki uludağ motorsports la bir bağlantınız varmı?

Mertcan babanın adı ne bi söyle bakim,Celal abi mi yoksa.

Geri