Corsa C(2001) güncel baskı balata fiyatı nedir?

CengoCenk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorum forumda bu konu oldukça tartışıldı ama ekteki soruların bazıları konuşulmamış. O yüzden size sormak istedim.
Bu aralar benim arabada baskı balata bitme alametleri gösteriyor. 10.000 km önce arabayı 2.el aldığım için emin değilim. Benden önceki sahibi değiştirdim demesine rağmen güvenemiyorum. Araba debriyajın sonlarında kavrıyor. Kalkışlarda ve bayırlarda kavrama esnasında titreme yapıyor. Titreme yapmasın ve kalkış rahat olsun diye normalin biraz daha üstünde devirli kalkmak zorunda kalıyorum. Özellikle titreme bayır yukarı kalkışlarda kendini gösteriyor. Tabi birde ilk 5000 km acemilik dönemimizdeki debriyaja yüklenmede var.
Bizim burdaki özel servis işçiliğe 80 ytl alıyormuş. (Büyük güzel bir özel servis)
  • Sormak istediğim bizim arabanın baski+balata+bilya takımları piyasada ne kadar?
  • En ucuz nereden alabilirim?
  • Bir de "baskı balata yı bilmediğin yerde taktırma illa yetkili serviste falan taktır" mı dersiniz? Yani işçiliğin çok önemli oluduğu bir konumudur?
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

öncelıkle aracın kaç bınde? bırde su var tıtreme baskıdan dolayı yapıyor set halınde degıseeceksın 10,000 de aldıgın adam ne balatası degıssınkı bı zorlama yapılmamıssa bıtmesı mumkun degıl tıtremede zorlamadan dolayı olmus baskı göbegınden oynamıs

Ben benimki için konuşiyim gene fikir olur.100 ytl işçilik vermiştim.200ytlde parça felan özel servisde yaptırmıştım.Ana servise gitsem kim bilir ne kadara çıkardım...Bence özel servise git...

birde 80 ytleyse gene ıyı fıyat vermısler

astrammm' Alıntı:
öncelıkle aracın kaç bınde? bırde su var tıtreme baskıdan dolayı yapıyor set halınde degıseeceksın 10,000 de aldıgın adam ne balatası degıssınkı bı zorlama yapılmamıssa bıtmesı mumkun degıl tıtremede zorlamadan dolayı olmus baskı göbegınden oynamıs
Pardon hata bende. Doğru diyorsun km bilgisini vermeliydim.
Araç 90.000 den. Ben arabayı 80.000 de aldım. O sırada adam 60.000 civarında değiştirdim demişti.
Sanırım yanlış yazmışım. Yoksa 10.000 km de baskı falan değişmemiş.
Benim anladığım parçalar (baskı+balata+bilya takımı) 200 ytl tutacak.
Parçaları alırken uygun fiyat olması için nereden alabilirim İst. da bilen varmı arkadaşlar.

CengoCenk' Alıntı:
Pardon hata bende. Doğru diyorsun km bilgisini vermeliydim.
Araç 90.000 den. Ben arabayı 80.000 de aldım. O sırada adam 60.000 civarında değiştirdim demişti.
Sanırım yanlış yazmışım. Yoksa 10.000 km de baskı falan değişmemiş.
Benim anladığım parçalar (baskı+balata+bilya takımı) 200 ytl tutacak.
Parçaları alırken uygun fiyat olması için nereden alabilirim İst. da bilen varmı arkadaşlar.

bostancı oto sanaide team opele git orda sana gereken alaka ve hizmet gösterilir ben çok yer gezdim tek sorunsuz ve memnun bakım ve tamiri orda yaptırdım

tavsiye ederim
OPEL TEAM SERVİCE
0216 574 58 22
0216 574 58 24

Geri