Corsa C Alternatif ön Tampon altı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Anil

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar uzun inclelmerim sonunda bende yapacağım en kısa zamnda bu lacivert corsa cı arkadaş ingiltereden bir corsa fun clup sitesinden konuştum ve bana bunun leon cupra R ın ön tampon altı plastiğiğ olduğunu söyledi bunun tam olarak tourduğunu ve hiç bir işleme tabi olmadığınıda ekledi hatta sitede nasıl yapıldığına dair resimleri bile vardı araç rengine boyanınca böyle bi görüntü elde ediliyor ben boyamadn takıcam hem kırılmaz hemde plastik sonuçta ve bunun üzerine seat servisini aradım hemen bana 62 ytl gibi cuzzi birrakam söylediler en kısa zamnda alıp yapıcam orjinal plastiği söküp bunu aynene takabiliyorsunuz ama üst bölgesinde difüzör ayakalrı var onları kesmeniz gerekiyo boyuda bire bir oluyo ortalamak size lkalmış çok sade ve hoş bi çalışma bunun sayesinde ise irmscher in pahalı tampon altşarına bağlı kalmayız hemde orjinal parçamız olur diye düşünerek siz corsa cı arkadaşlarımla bunu paylaşmak istedim bence çok tutar gibi ister boyatın ister boyatmayın çok hoş duruyor bence

PICT0268.jpg

DSC00676.jpg

DSC00680.jpg

DSC00681.jpg

newcupra.jpg

DSC00684.jpg

DSC00684.jpg

tabi laguna nın veya megane nibkinide düşünen var

Son düzenleme:
yaptırdıgın zaman resim koyarak paylasırsan seviniriz.

tabikide paylaşırım ben yapmadan birisi yaprsa oda paylaşsın bnm uzun süre bilir vaktim yok şu sıralar ama en kısa zmanda yapıcam
Birde Ön panjur işini Hallettikmi tamamdır onuda alternatif üretmek lazım onuda biz düşünelim ingilzler bulmuş valla

Son düzenleme:
2005 Opel corsa C 1.3 cdtı enjoy sport

Arkadaşım çok sağol gerçekden iyimiş bi bakalım seat bayıne bide bişi sorcam bu en sondaki resimde karlık farklı gibi geldi bana senın dediğin ilk resimdeki karlık demi?

ewet ilk resimdeki Seat cupranın yani şu modelde olan resmini koayayım hemen. En sondaki resimdeki ise laguna veya megana ait tam kestiremiyorum şu anda.

seat_leon_cupra_front.jpg

yaa baya hoş duruyorda acıkcası ben nasıl yapılcagını anlamadım desem yerıdır turkıs anlatım olsa bence daha gusel olur en kısa surede corsacılardan beklıoruzz :)

Ya aslında zten 4. resim sanırım kesilecek yerleri özetliyor onun dışında tırnakalrı ve ayakları oluyor tampona diye düşünüyorum ben yapıcam ama ufacık vaktim yok olsa sizlerle paylaşıcam azten

panjur ön tampona birleşikmiydi ya :S

Geri