Corsa C Arka Cam Buhar

GTi.OnuR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
xxxx

Son düzenleme:
arka cam için rezistans çözüm olmuyormu? kelebek camları için çözüm olacagını sanmıyorum, belki buğu önleyici spreylerden kullanabilirsin

Corsa GSI kullnıyorum.Arka cam rezistans hallediyor.Kelebekler umrumda değil :) Dediğin gibi buhudan içerde meşale yaksan görünmez oluyor.

Saygılar...

konsolda klima tuşunun solundaki tuş arka cam tezisteansı devreye girmiyor ise tellerde kopukluk vardır veya sigorta atmıştır.kelebek camlara buhar önleyici sprey veya pril kullanabilirsin

kardeş arka cam değiştiği için resiztans kalboları takılımı bılmıyorum takılmamısta olabilir yazdı fark etmemiştik sen ona bak bi :)

bugu önleyici spreylerede çok para vermeyin 2 gün sonra yine bugu oluyor.

eger bugu önleyici spreyi denemek isterseni camı mükemmel derecede temizleyip sonra uygulaman gerek spreyi

eger arac van modelinden cevrildi ise yalıtım yetersizdir onunda etkisi olur

Vanda Çevirmeyse Yagmurdan sonra bagajı içerdende koltukların kenarlarını kontrol et.Belki camın kenarlarından içeri su alıyodur.Yoksa Normalde Arka Cam Rezistansı 2dkka bugusunu çözer arka camlar içinde yan havalandırmaları kullanıyorum ben.yada pencereyi 1-2 parmak açıyorum onunda faydası oluyor.

Geri