Corsa C - Benzinli-İlk Bakım-Yag Degisimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BY_Corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BY_Corsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar benim araba Corsa 1.2 , 7500 km ye geldi .Ekranda servis uyarısı (InSP) çıktı. Kitapcıgında ilk bakım , yağ değişimi için 15000 km demişler.7500 de yağ değişimi yapmam yada bakım için servise götürmem gerekirmi sizce, kitapçıkta 15000 derken 7500 de servis uyarısı neden çıktı anlamış degilim.Degerli yorumlarınızı rica ederim.

Bende aynı arabayı kullanıyorum.Bende öyle bir sorun olmadı ancak 20000 bakımı yaptırdığım zaman 21000de tekrar ışık yanmaya başlamıştı bende kendim söndürdüm ışığı hiçbir problem de çıkmadı.Şu an 30000e geliyor sorun yok hala.15000e de 20000e de rahatça ulaşır ve hiç bir problem yaşamazsın tahiminim.Ama siz bilirsiniz...

bence sevise göstermende fayda var . durduk yere yanacağını sanmıyorum.

Bence de götür bi görsünler bakalım neymiş sıkıntısı ...

galiba bende de yanmıştım o zaman servistekiler hemen bilgisayara bağladı iki dakka sonra gönderdiler

Yorumlar için teşekkürler, c.tesi günü bir servise ugrayalım bakalım, neymiş derdi sıkıntısı, çıksın meydana

Dün sabah aracı servise bırakmıştım, akşam üzeride gidip aldım.215 YTL sıkışmış, onu çıkardılar :) şaka bir yana faturayı asagiya koyuyorum.Bir kaç yerde derin çizikler vardı, onlara da rotüş yapmışlar,zemindeki paspasları tutan klipslerden birisi de kırılmıştı, onu da sipariş etmişler, gelince haber vercekler degiştirilecek.fiyatı 3-5 ytl birşey miş. Genel olarak fiyat yüksekmi arkadaşlar, yorum alabilirmiyiz?

servisfatura11wp9.jpg

bana normal gibi geldi yetkiliservis dimi

biz geçen ustamızda calibra

mobil 10-40 s
gm 4tane bujiçifttırnak
gm hava filtresi
gm yag filtresi
mutlu akü 72 ah
1lt antifriz

200 milyon verdik nasıl?

servise bi götür

Geri