corsa c burdan bakın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutddr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umutddr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aracımın fotoğraflarını karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilmek amacıyla paylaşıyorum umarım beğenirsiniz.
http://imageshack.us/f/207/img1615qf.jpg/

Son düzenleme:
arkadaşım aracının maşallahı var. allah nazardan saklasın emekte vermişsin belli. benim gözüme takılan belki ön panjurdaki logoyu orjinal rengine çevirsen daha iyi olur siyaha boğulmuş aracın ön tarafı gibi. teyp çerçevesini aynı renk yapabilirsin . jant olarakta bence daha iyi bişey takabilirsin. bunlar benim fikrim sadece.
allah kaza bela vermesin.

Allah kaza bela ceza vermesin maşallahı var aracınızın. İç döşemelerdeki metal görünümü nasıl elde ettiniz kaplama mı yoksa boyama mı? çok hoş olmuş gerçekten...
bir de arayıp bulamadığım bir parçayı gördüm aracınızda sonradan mı buldunuz orjinalinde var mıydı? kadrandaki metal çerçeve???

Son düzenleme:
Maaşallah... Allah c.c. kaza bela vermesin. çok güzel olmuş, araç üzerindeki değişiklikler çok şık ve kıvamında ;) ön panjur konusunda bende oceanfoam ile aynı fikirdeyim. :)

bir de arayıp bulamadığım bir parçayı gördüm aracınızda sonradan mı buldunuz orjinalinde var mıydı? kadrandaki metal çerçeve???

:bir:

jantlar sanki araca göre basit kalmış gibi...benim görüşüm bu maalesef

ön logo kırmızı olsa hiçte fena olmaz tampon eklerinin işçiliği güzel olmuş gayet başarılı bi araban var Allah kazasız belasız bindirsin maşallah (yanlız tampona monte hava filtresi portu biraz sırıtıyo gibi okadar oda benim düşüncem :) )

bence hiç dokunma aracın 10 numara olmuş. belki ön panjurla oynanabilir ama bu haliyle bile 10 numara...

Allah kaza bela ceza vermesin maşallahı var aracınızın. İç döşemelerdeki metal görünümü nasıl elde ettiniz kaplama mı yoksa boyama mı? çok hoş olmuş gerçekten...

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim öncelikle sunu söyleyim kadrandaki çerçeveler metal değil kalemle etrafını çizdim ayrıntılı bilgi isterseniz verebilirim kapı kollarida aynı sekilde boyama işlemine tabi tutuldu o konuda da isterseniz bilgi verebilirim.

arkadaşım aracının maşallahı var. allah nazardan saklasın emekte vermişsin belli. benim gözüme takılan belki ön panjurdaki logoyu orjinal rengine çevirsen daha iyi olur siyaha boğulmuş aracın ön tarafı gibi. teyp çerçevesini aynı renk yapabilirsin . jant olarakta bence daha iyi bişey takabilirsin. bunlar benim fikrim sadece.
allah kaza bela vermesin.

Teşekkürler jant konusunda bende arayış içindeyim ancak janti buyultecegim için lastikleride değiştirmem lazım lastiklerim daha yeni o yüzden onların miadının dolmasını beklemek zorundayim açıkcası

bilgiyi ayrıntılı bir şekilde hemen alalım ustam o zaman :)
zira ben kadran led çalışmam esnasında iç kısımlarını boyadım metalik kaligrafi kalemiyle ama hiç belli olmadı ben de asetonla silene kadar kafayı buldum :) sizinki çok orjinal olmuş lügfen bütün ayrıntıları paylaşır mısınz?

Geri