Corsa C (devirden dusuyor)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Crack

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.mehtap.org
gecenlerde ankaraya gidiyorum araba 2-3-4 viteslerde devir 2000-3000 arası sanki karbiratorlu arabalarda karbiratoru pislendiğinde bi tutup bırakır ya arabayı o sekilde tutup bırakıyodu. mazotta pislik vardır dusuncesiyle depoyu fulleyip 1 sise katkı koydum ama bi süre sonra yine aynısı oldu.
bunu ara sıra yapıyor. bence mazotta pislik yok sorun baska bi yerde.
enjektörler temizlendi ayar cekildi, manifolt temizlendi ama halen (ara sıra) yapıyor bu sorunu. son olarak hava akıs metresinde sorun olabilir dediler. almadığım bi o kaldi. ama kesin bise de solemiyolar. dediqim gibi enjektorlere bakım yaptirdik manifolt temizledik ama halen deqisen bise yok. bu arabayı ilk aldiqimizda hic bi sorunu yoktu. 2oo kg kadar yük bindi 205 40 17 jant taktik yaklasik 25bin km yol yaptik motor ölmemistir heralde araba daha 78ooo binde.
bunu napmak lazım? nereye gostermek lazım, bi yol gosteren var mı aramızda???

Şimdi bu olay yüksek devirlerde olduğu için sorun enjektörlerde diyecem ama sen temizlettiğini yazmışın. Ne zaman temizlettin yani bu olay olur olmaz hemen gidip enjektörleri mi temizlettin. Temizlik işlemi olarak ne yaptırdın? Carbon clean falan mı yatırdın ?

enjektorleri temizleyeli neredeyse 3 ay olmustur. carbon clean yaptirmadim enjektörleri söktüler o sekilde temizlenip ayar yaptilar. enjektörlerin ayarlarinin da bayaqı bi bozuk olduqunu ancak duzelttiklerini solediler. gerci ben pek bise farkedemedim ayni cekiste devam etti arac. debriyaj seti zayıf dediler değiştirdik debriyaj setini farkedilir derecede arabada duzelme oldu ama işte şu kesik kesik olayini da yapmasa 10 numara olcak.. gerci allaha sükür her zaman yapmıyor ara sira yapiyor.
bi keresinde o kesme islemini yaptıqında 4000-4500 devir gittim hep dusuk viteste (2-3. viteslerde) daha sonra normale dondu. ya da normale doneceqi an'a denk geldi..

Geri