Selamlar herkese, yeniyim forumda. Üniversite öğrencisiyim, kendi memleketimde okuyorum, Malatya'da. Araba almayı düşünüyorum, ince eleyip sık dokuyorum çünkü bu boyutta harcayacağım ilk para olacak inşallah
Corsa c ler genç işi olarak her zaman aklımın bir köşesinde bulunuyor(Görsel modifikasyona oldukça uygun bir araç). 18-19bin gibi bir bütçeye sahibim fakat aracı hemen almayacağım, biraz daha bekleyeceğim fiyatlar için. Burada opel c dizel hakkında bilgi almak için bulunuyorum. Benzinliye ailem karşı çıkıyor lpg den dolayı. Malum öğreci halimlede benzine para yetiştirmem mümkün değil. Fiesta 1.4tdci (02-06 arası) ve c kasa dizel corsa düşünüyorum. Fakat opel daha seri benim gördüğüme göre. Dti-cdti motorlarda nelere dikkat edilmelidir, c corsalarda (dizellerinde) kronik sıkıntılar mevcut mudur, kilometreye nereye kadar sıkıntısız bakılabilir ? 1.3 ve 1.7 motorlar arasında ne gibi farklar mevcut. Bu düz boru, kat iptali gibi işlemlerin faydası yada zararı nedir, maliyet nedir? Objektif olarak görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden ilgiye teşekkürler.