corsa c far yARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crskrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crskrm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
aracımın orjınal farı catlamıstı bn yenılerıyle degıstırecektım ama aynı fıyata sonar marka merceklı far aldım ama memnun degılım ayarları tutmuo mercekte kalıtesız ve bugu yapıo devamlı bn degıstırmek ıstıom cosmo farlardan ıstıom bulabılecegım bır yer varmı yardımıcı olurmusunuz fiyat hakkında da bılgı verırsenız memnun olurum

var arkadasım corsanın silverline modelinin farını istiyosun o zaman ikitelli Atatürk sanayi sitesine gideceksn Opel yazan cıkmacılara gir ve fiyatı öğren al

sıfırı için çifti 1.500 lira gibi diyolardı diye hatırlıyorum

yetkili serviste evet o fiyatta.. ama çıkmacılarda temiz bulabilirsiniz yarı fiyatına

Çıkmacı diyorsunuzda çıkmacılardada yok olanlara ya yüksek fiyat istiyorlar yada ayakları kırık yada solmuş.

ayakları tamir eden yerler var plastk tampon tamiri olan yerler yapıyo solmussada grit zımpara pasta cila yap makinayla geçer cam gibi olur

tamam ikitelli sanayısınde bulabılırımde bana ön ayak olabılcek bı tanıdıgınız varmı fiyat konusunda yada far satan arkdasınız

ikitellide ER-OPELi tavsiye ederm, ayakları tamir edebilicek yer ise ,sefaköyde aydın uni geçtikden sonra tampon tamiri yapan yer var orası tampon tamirci diye yazıyo , kırık ayaklı şekilde götürüyosun aynısını yapıyo

Geri