Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel olmuş araç. tebrik ederim ancak havalandırma bölümündeki ışıklar biraz daha canlı olabilirdi ve sıcağı simgeleyen kırmızı tamamen kaybolmuş. Bence onlar da belli olmalı tabi bu bencesi yanlış anlaşılmasın. benim çalışmam da bu belki faydası olur...
güzel olmuş araç. tebrik ederim ancak havalandırma bölümündeki ışıklar biraz daha canlı olabilirdi ve sıcağı simgeleyen kırmızı tamamen kaybolmuş. Bence onlar da belli olmalı tabi bu bencesi yanlış anlaşılmasın. benim çalışmam da bu belki faydası olur...
Resimler yanıltıcı olabilir ancak aydınlatma yeterli fazlası zaten cok göz alıcı olur gündüz bile belli oluyor kırmızı konusunda haklisin ama gecen gittim kırmızı led kalmamış biz burda sadece bir yere bağımlıyiz simdi 10 cm şeyide internetten getirmek saçma olucak o yüzden askıda bekliyor senin çalışman da cok hoş olmuş tebrik ederim