Corsa C için Kokpit Kaplama...Resimdekini nerden buluruz arkadaşlar?

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Siteyi ziyaret et
carbonl.jpg

Ben de yaptırayım diyorum ama bu mümkünmüdür arkadaşlar? çok hoş olmuş bu....
http://img19.imageshack.us/img19/4332/carbonl.jpg

foliatec karbonfiber görünümlü kaplamayla kaplayıp üzerine otomobil boyacısında parlak vernik atılırsa aynı görüntüyü elde edersin

Senin dediğin biraz uzun iş degil mi? Acaba bu tek yapıştırma halinde falan değil midir arkadaşlar? Hyundai forumunda gördüm bunu. Bizim Corsalardan biri yaptırmıştır belki diye. Tanıyan bilen yok mu bu aracın sahibini... ???

tek kat folyo yapıştırırsan o derin ve parlak görünümü elde edemezsin istersen dene biz denedik ondan diyorum...

usta bu kaplama degıl boya ben bunu yapan kısıyıde buldum parcaları gonderıyosunuz ebru sanatı gıbı boyuyolar parcayı boyle ve super oluyor ısteyenler msj atsın numarasını vereyım para buldugumda bende yaptırcam aynısndan...

usta bu kaplama degıl boya ben bunu yapan kısıyıde buldum parcaları gonderıyosunuz ebru sanatı gıbı boyuyolar parcayı boyle ve super oluyor ısteyenler msj atsın numarasını vereyım para buldugumda bende yaptırcam aynısndan...

al karbonfiber folyoyla kapla üstüne parlak vernik attır senin dediğin şekilde 1 ayda yapılır dünya para tutar :)

bu pek boyamaya benzemiyor yav....

orta konsol beya şık durmuş eğer yaptırmayı düşünürseniz bende yaptırabilirm

Nerde yaptıracağız onu bilmiyoruz işte. Bu resimi hyundai forumundan buldum. onlarda bi yerden bulmuşlar... Acaba kimin bu araç? Kim yapıyor nasıl yapıyor bilmemiz lazım...

Geri