Corsa C İstanbul...

excellence

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selamlar tüm opelcilere.. aranıza katılmaktan mutlu ve onurluyum... biraz zaman biraz da maddi imkanlarım dahilinde umarım göz zevkimize uygun bir corsa c kazandıracağım opel ailesine... birazcık zaman...
75665652.jpg
89281319.jpg
30298826.jpg
54643761.jpg

hoşgeldiniz..

siyah stoplar bu araca gider bence... orjinal valeo gsi stopları 100 liraydı (çifti 200) 1 sene önce.. aksaray sem tuningin ilersinde valeo bayisine sormuştum

ilk yapılcak mod budur bence :)

açıkçası kafamdaki ilk mod jant ve lastikler... gözüm forumdaki üye arkadasların jant ve lastiklerinden başka bi şey görmüyor :D çok kararsızım:(

hoş geldin corsa ailesine
bende ilk başta arabama stop almıştım :) ama bence dış görünüşüne ne yaparsan yap jant lastik olmadan boş duruyor ilk önce janta yönelmelisin ama dikkatli olman gerek jant konusunda sürtme yaşamaman için

Maşallah. Kazasız belasız ;) 10 kollu 16'' astra h jantı çok yakışıyor. Hem orjinal olur. Bakınız:ynsak nickli arkadaşın arabası

zaten en buyuk kararsızlığım jant... 16" değilde en fazla 15" alayım diye düşünüyorum aslında.. gözümle görüp işte budur diyebildiğim henüz bir jant göremedim.. corsa c için sizlerin tavsiyesi varmı ? özellikle 15" ???

nastresin arabasını bigün yolda görmüştüm 2 3 km takip ettim akşam karanlığıydı.. jantları gerçekten güzel duruyodu yanları metal rengi falan , yani maşallah diim..

orjinal jantlar çok havalı durmasada ben 15 inc silverline jantını beğeniyorum, bi de dediğin gibi 15 ten büyük jant taktığın zaman araba biraz sırıtıcağı için yay takman gerekcek, bu da az çok arabaya müdahale gibi geliyo bana ve pek istemiorum açıkçası, ama tabi 16 da bambaşka güzel duruyo..

yanlış anlamayın sakın ama siyah stop dememin sebebi, araç arkadan bembeyaz stoplar kırmızı sanki ruj sürmüş gibi :) ayrıca yapılcak en ucuz mod.. bi lastik parasına 2 stop

hayırlısı olsun gule gule kullanın..zamanla hepsı olur yeterkı allah kaza bela vermesın..ben momo nun jantlarını beyenıyorum corsaya guzel yakısıyor bakmanızı tavsıye ederım..

nastresin arabasını bigün yolda görmüştüm 2 3 km takip ettim akşam karanlığıydı.. jantları gerçekten güzel duruyodu yanları metal rengi falan , yani maşallah diim..

orjinal jantlar çok havalı durmasada ben 15 inc silverline jantını beğeniyorum, bi de dediğin gibi 15 ten büyük jant taktığın zaman araba biraz sırıtıcağı için yay takman gerekcek, bu da az çok arabaya müdahale gibi geliyo bana ve pek istemiorum açıkçası, ama tabi 16 da bambaşka güzel duruyo..

yanlış anlamayın sakın ama siyah stop dememin sebebi, araç arkadan bembeyaz stoplar kırmızı sanki ruj sürmüş gibi :) ayrıca yapılcak en ucuz mod.. bi lastik parasına 2 stop

Muhammet,Aracın çok sade ve temiz, güle güle kazasız belasız kullan inşallah.film+siyah stop gibi değişiklikler hoş duracaktır, sonrasında istege göre jant+lastik ve belki yay olabilir

Meftun selam, bende bu aralar siyah stop arayışı içerisindeyim ama bulamadım, sonudan orj.lere bir işlem uygulasam diye düşünüyorum.senin valeo dan aldıgın fiyatı güncelleme sansımız varmı? yada bize bu siyah corsa c stobu (gsi için sanırım) konuda yardımcı olabilecek kimse varmı ?

abi walla sorduğum yer valeo bayisi, aksarayda.. soralı epey oluyo ,geçen kış falandı yani 1 seneye yakın oldu, o zaman adam bana başka yere gitsen 150 den aşağı alamazsın bizde şuan 100 lira demişti (teki için)

dediğiniz gibi katologda corsa gsi stop ' u olarak geçiyodu.. sonuç olarak 200 liradan aşağı olmaz çifti.. ben bilgi alırım tekrar ama söz vermeyim bi iki gün içinde diye :) hafta içi bi ara öğrenmeye çalışayım...

beyaz renkli silverline lar arkadan çok hoş duruyo, çıtalar boyalı arka full beyaz asaleti onun üzerine siyah stoplar çok iyi duruyo.. bizim essentia larda o derece güzel durur mu bilmiorum..

Geri