corsa c km de 370 kuruş yakıyor çok mu ?

antibiotic1907

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
corsa c 2004 twinport 1,4 benzinli aracımın deposunu full ledim ve 515 km yol gittikten sonra tekrar depoyu doldurdum ve 190 tl lik benzin aldı
(km de 0,368)... aracı samsun'da şehir içinde kullandım (samsun trafiği ist. trafiğine aday desem yanlış olmaz sanırsam) bazen sakin bazen agrasif kullanıyorum aracı...ikisinin ortalaması gibi bir şey diyelim... sizce bu değerler normal mi ? benzin mi çok pahalı, araç mı fazla yakıyor ya da her ikisi birden mi ?

Son düzenleme:
normal yakmışsın bence...bukadar yüksek benzin fiyatına göre...e birde trafik diyosun..

bende bir depoyla ortalama 520-570 km arası yol yapıyorum istanbulda

Aynı motor araca sahibim tek farkı bende LPG takılı

70 liralık gaz ile (29 LT gaz yapıyor) 284 KM gittim ve tüp tamamen bitti

KM'de 26-27 Kuruş arası yakıyorum

Bundan iyisi şamda kayısı

Üstelik şehir içi kullanıyorum aracı ve kullanırkende canına okuyorum (gaza asılıyorum) :D

Bence de normal.

95 oktan benzin fiyatı 4,65 TL'den hesap edersek 100 kilometrede yaklaşık 8 litre yakmışsın. Şehir içi trafiği için bana normal geldi.

evet değerler normal, bende benzin ışığı yanınca dolduruyorum, 500-550 km oluyor ideal kullanımda,
biraz daha sert kullansanız bu değerleri de yakalayamazsınız

Tam ölçüm yapmak isterseniz. Full doldur 100 KM git tekrar doldur. İşte çıkan sonuç yakıt değeridir. ;)

Tam ölçüm yapmak isterseniz. Full doldur 100 KM git tekrar doldur. İşte çıkan sonuç yakıt değeridir. ;)

asıl amacım 100 km gittikten sonra dediğinizi yapmaktı fakat daha stabil olsun diye yaklaşık 500 küsür km gittikten sonra doldurdum ve ölçtüm... 100 km çok az ve yanıltıcı olur diye düşünüyorum...

Belki LPG olsa evet yanıltır ama benzin de sanmam. ;)

Geri