corsa c maşpiyel

aydinfatih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhaba bende 2001 tek kapı corsa var ve arabama bu elegance modellerde bulunan maşpiyelden yaptırmak istiyorum heryerde araç renginde yada renksiz bulunuyor bu şekilde bulabileceğim bir yer varmı acaba? resme bakılırsa daha açıklayıcı olur.

Ekli dosyalar

• 198877_1.webp
    198877_1.webp
    34.9 KB · Görüntüleme: 116
arkadaşlar merhaba bende 2001 tek kapı corsa var ve arabama bu elegance modellerde bulunan maşpiyelden yaptırmak istiyorum heryerde araç renginde yada renksiz bulunuyor bu şekilde bulabileceğim bir yer varmı acaba? resme bakılırsa daha açıklayıcı olur.

Bendede 2001 Corsa c var ve uzun zamandır bu marşbiyellerden arayış içindeydim, forumdan bir arkadaştan çıkma olarak aldım bunlardan.

Ancak bir çift marşbiyeli almakla iş bitmiyor, çamurluk ağız çıtalarının dördününde bu marşbiyele uyumlusu ile değişmesi gerekiyor. Ben yalnızca arka çıtaları aldım, önlere işlem geçilerek takılabiliyor, göze hoş görünen bi parça ama toplam maliyet bayağı yükseliyor.

Sıfır bir çift marşbiyel fiyatı 300-350 lira arasında sanırım, arka çamurluk çıtalarının orjinali adet fiyatı 100-130 lira arasında, ben uzun arayışlar sonucunda kaliteli yansanayi olanlarını buldum bu çıtaların. tanesi 50 lira civarı felan geldi.

Bunlara ilave olarak 4er 5er tanede iç klipsler ve alt segmanlar gerekli.

En iyisi yedek parçacı yada servise gidip toplam fiyat çıkarttırmak, zaten bunlar haricindede bu parçaları piyasada bulamazsınız.

normalde satılan maşpiyeller hiç hoşuma gitmiyor ucuz yollu bulabilcemmi bakalım bi araştıralım

normalde satılan maşpiyeller hiç hoşuma gitmiyor ucuz yollu bulabilcemmi bakalım bi araştıralım

Normalde satılanlar dediğin fiber marşbiyeller sanırım, onların hiç birinde bunun estetiği yok.

geçende forumda vardı satılık çıkma çifti 300tlydi yanlş hatırlamıyorsam bakalitler hariç sıfırının fiyatını bilmiyorum ama astra gninkiler 800tlydi

özel serviste tanesi 202TL ama bunu almakla bitmiyor. ön ve arka teker üstü dodiklerinide yeniden almak lazım. bağlantı yerleri uymuyor. toplamda 550TL + işçilik gibi bir maliyet çıkıyor. ancak isternette fiber olanların takımı 90TL (boyasız)

Geri