corsa c mı corsa d mı_?

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bende corsa c van arac var arac tek kapı sımdı ısım ıcınde kullanacagımdan 4 kapı arac lazım cebıme gore baktıgımda en mantıklısı corsa gene cdtı :) yanlız soyle bısı var sımdı fıyatlara bı baktım corsa c sılver yada enjoy (artık bos olsun ıstemıyorum) arac fıyatları 21000 22000 tl lerde gezıyor corsa d enjoy ıse 26 27 sızce hangısı daha mantıklı gercı corsa d lerde fıyat 32 lere kadar cıkıyor ama sız ne dersınız ?

Corsa D. 5-6000 Tl fiyat farkı verip güncel model almak her zaman daha iyidir.

kesinlikle corsa d derim. malzeme kalitesi görünüm olarak corsa c'den daha iyi. dayımdada van corsa c vardı şimdi makyajlı kasa corsa d var. corsa c ile arasında dağlar kadar fark var. yalnız corsa c'nin yol tutuşu daha iyi o da corsa d'nin yüksek olmasından kaynaklı. gerçi ben kendime alacak olsam direk grande punto alırdım donanımı full aynı dizel motor var emotion punto süper bir seçenek olur...

Corsa D derim, ikisinide kullandım halen D kullanıyorum. C ile kıyas dahi kabul etmez.

tabiki corsa d maşallah diyeyim de nazar değmesin :) viraja gözüm kapalı giriyorum ne savurma ne de yatma oluyor.ı love my car

tabiki corsa d maşallah diyeyim de nazar değmesin :) viraja gözüm kapalı giriyorum ne savurma ne de yatma oluyor.ı love my car

nasıl giriyorsunuz gözünüz kapalı :) makyajlı kasalarda 16'' jant var jeep gibi yüksek. istanbulda köprülerde dönerken az bir gaza yüklenin hemen arkadan kaymaya başlıyor :) 35 mm yay düşünüyoruz biz...

bende gözum kapalı giriyorum yol tutuş on numara valla...

gerçi yuruyen bıraz daha spor sportta.

Corsa D. Yeni model araç olması bakımından daha iyi olacaktır. Fakat iç hacmi açısından Corsa C daha geniş bir izlenim veriyor. Ön koltuğuna iki aracın da oturup test etmenizi tavsiye ederim. Corsa D kaliteli fakat dediğim gibi diz mesafesi biraz dar gelmişti bana...

bu sene sonu kasa değişirse corsa e çıkmadan önce d kasalar belki iyi fiyat kırarlar..

bu arada corsa d nin en sevmediğim özelliği kokpit tasarımı, balon gibi geliyo bana.. onun haricinde tabiki c kasadan iyi

Corsa D. Yeni model araç olması bakımından daha iyi olacaktır. Fakat iç hacmi açısından Corsa C daha geniş bir izlenim veriyor. Ön koltuğuna iki aracın da oturup test etmenizi tavsiye ederim. Corsa D kaliteli fakat dediğim gibi diz mesafesi biraz dar gelmişti bana...

Corsa C nin mi içi geniş :) Yapmayın

Sınıfındaki en geniş iç hacme sahipti Corsa D, kendi sınıfnıdaki standartları degıstırdı ilk piyasaya sunuldugunda avrupada 2006 da. Bununla alakalı bi düzine ödülü vardır :)

Astra H ile Corsa D nin iç hacimini karşılaştırın bir ne kadar yakınlar :) Hatta ön camdan dolayı daha geniş iç hacim hissi verir corsa D. Aksine Corsa C nin içi daha dar. Hemde D ye kıyasla hatırı sayılır derecede.

Geri