Corsa C 'mi satıp 106 gti almak ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozzyouz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O

ozzyouz

Bilgi Girilmemiş
aracın gücü kesmior ne düşünüyorsunuz ?

eskıdı artık ya 106 lar kızılay dagıtmıs gıbı bıde temızını bulmak sorun walla benım aklımdan 2003 weya 2005 model corsa gsı gecıo parca sorunu da olmaz mod lu parcalarımı da ona takarım hp acısından da yeter

206 rc de guzel ya bak ıstersen fıyatta ıyı

güzel araba alınır ama bariz bir güvenlik sorunu var içinde rahat hissedemiyorum kendimi corsa da hissettiğim gibi bence 306 GTİ tercih edlimeli neredeyse 106 ile aynı ama kalıbı daha büyük

bencede 306 ama 2lt motor olunca masraflar artıyo...sahibinden de cok temız gozuken 106 GTI lar var bence alınır...ufacık bişey çok tatlı gidiyo yolda sade bide modlarsın angel farlar falan on numara olur..

106 iyi gidiyoda 100 km hızla viraja girerken çok tedirgin ediyo.ama hafta sonu gezmek için ideal alınabilir.bi yandan da corca c yi satıp almam

206 rc fiyat/performans olarak daha iyi bi seçenek tek eksiği açılır tavan yok :( ama ne olursa olsun o bi 206 isterse 500 hp olsun :D

tabi corsa dan sonra hayal kırıklıgı olur.. dediğin gibi 2. araba olarak alınabılır ya da hafta sonu gezmek ıcın.

c kasa gsi almak daha mantıklı olur bence.performans acısından modifiye edersen 150-160hplere dahi cıkabilio.bu da yeterli olur sanırım.

Eskiden olsa al derdimde şimdi 106 lar bitti yauw motorları seni gene güç yönünden tatmin etmesi zor ilk zamanlarındaki gibi ben ilk çıktığızmanlar 106 yada bindim ciddi güzel araç fakat şimdi öldü tabi yunanistanda hala üretiliyor yada 2003-2004 modelleri var diye biliyorum

Geri