corsa c mod. resimler sayfaya yüklendi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutddr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

umutddr

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
img1615qf.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
img1616fl.jpg

Uploaded with ImageShack.us
img1619kq.jpg
img1621bz.jpg
img1622jd.jpg
img1623e.jpg
img1625fk.jpg
img1627d.jpg

Arkadaşlar yeni fotoğraflarda ekledim umarım beğenirsiniz

slm arkadaşım..bende bitane corsa 1.2 clup buldum...gayet temiz 35.654 de 2002 model..sende benzin olarak yakıtta nasıl,bide araba teyp gayet güzel çok hoş olmuş arabanın için pionner hangi serisi bu

1.2 motorların yakıt tüketimi konusunda fikrim yok benim motor 1.4 ortalama yakıt tüketimi sehir ici 8.lt sehirlerarasi 5,5-6 litre arasi sakın kullanımda ancak ben LPG kullanıyorum su anki güncel fiyatlarla (ortalama litresi 2,50tlden) sehirici kmde 22 kuruş sehirlerarasi 17,5 kuruş yakıyor kullandığım LPG kiti ise atiker 10bin km oldu henüz bir sorun çıkarmadı teyip ise pioneer double din yazıp internette aratırsan bulursun gittigidiyorda satanlar var 350-400 civarında olması lazım bende gittigidiyordan aldım memnunum çıkışları güzel ince ayarları güzel tavsiye ederim

yardımcı oldugun için teşekkürler

Jant lastik markası ve ebatları nedir acaba. Çok hoşuma gitti. 14 jant gibi duruyor.

Son düzenleme:
Yok mu arkadaşlar jantın ölçüsünü ve markasını bilen.. Arıyorum kaç gündür bulamadım :) 14 ise alıcam aynısından.

Son düzenleme:
On numara arac. Allah kaza bela vermesın...

Maşallah çok hoşuma gitti süper görünüyor... kazasız günler dilerim.

Çok başarılı, maşallah.. Son zamanlarda gördüğüm en iyi corsa clerden biri..Renk de modifikasyona uymuş..

13 ay olmuş konu açılalı. :D

Bu jantlar CMS nin eski bir modeli, sanmam piyasada halen bulunsun, ayrıca 14". ;)

Geri