Corsa C Ön Karlık İçin Lütfen Yardım

senturk35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Corsa C lerde ön tamponda bulunan orjinal karlığın yerine başka bir karlık taktırmak istiyorum maliyeti ucuz olan birşeyler bulabilirsem çok daha iyi boya filanda istemiyorum siyah kalsada önemli değil.

Ayrıca farlara kaşta istiyorum tabi bunu boyatarak yaptırmak istiyorum.

İzmirde bunu yaptırabileceğim bir yer önerebilirmisiniz?

Teşekkürler..

Son düzenleme:
ayrıca resimlerdeki araçlarda kaş da mevcut...irmscher'den yanayım..sitesinden de bakabilirsin..

DSC00684.jpg

şimdi bu resimdeki karlığın laguna veya megane a ait olduğu söyleniyor. Hangisinin acaba? Renault servise gitsem temin edebilirmiyimki?

laguna parçasıdır.evet temin edebilirsin.o linkte parça numarası fiyatı ilerki sayfalarda yazması lazım...

leon cupra nınki bence daha güzel.. tabi zevk meselesi..
bu arada bunlara karlık denmiyo galiba.. tampon altı plastiği..
zaten irmisherde olsa karlık yandan falan bakınca gözüme emanet geliyo benim..
en güzeli bi cupra plastiği takmak

laguna parçasıdır.evet temin edebilirsin.o linkte parça numarası fiyatı ilerki sayfalarda yazması lazım...

eşim renault yetkili serviste çalışıyor yarın bunun için bir fiyat alayım bakalım :confused:

leon cupra nınki bence daha güzel.. tabi zevk meselesi..
bu arada bunlara karlık denmiyo galiba.. tampon altı plastiği..
zaten irmisherde olsa karlık yandan falan bakınca gözüme emanet geliyo benim..
en güzeli bi cupra plastiği takmak
katılıyorum,sitemizde zaten bikaç corsada her iki parçanın da uygulaması mevcut..

seat leon cupra parçasıda çok hoş gerçekten hatta diğerinden daha iyi hangisinin fiyatı iyiyse hemen yaptıracağım.

leonunki 70 ytl civarı diolardı sanki.. lagunanınkide güzel ama benim zevkime göre cupranınki çok daha iyi... elim sıkışık olmasa sis farı yaptırmışken cupra ekide alıcaktım ama başka bahara inş

Geri