Corsa C ön panjur nikalajı ¿

rockistan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 2001 corsa c tek kapı aldım comfort modeli olan enjoylardaki ön panjur nikelajından arıyorum bulabileceğim yer yada yaptırabilcegim yer varmı şimdiden teşekkürler .

örnek ;
16616280x8n.jpg

Son düzenleme:
kardeş ben ankara dan hudacılarda 25 tl ye almıştım sende bence onları dolaş yanlız dikkat et makyajlı kasanınkini alma uymuyor

kardeşim napıcaksın nikelajı bende de var ama siyah yaptım emin ol daha hoş duruyor :)

Yok yaa nikalajla on numara duruyor şirkette bir arkadaşta daha var corsa njoy onla yayaa getirince fark bbelli oluyo :D

banada sıteden hotbuzz arkadamısımız gondermıstı sagolsun da makyajlı kasa ıcın oldugun ıcın uymadı benım aracada sonra aracın sıyah onunun daha guzel olucagını fark ettım logoyıda boyadım ve 10 numara oldu hayatta nıkelaj takmam :D

:D:D güzel çözüm bulmuşsun ama o nikelaj bnm için önemli yaa banada oyle dediler uymaz tırnaklarını kırıp silikonla yapıştırsaktamı olmaz acaba ¿

Benim arabada 2001 corsa..maslakta sanayiden almıştım irmscher marka 25 tl...orjinalmi bilemiyorum ama süper oturdu

Tuluhan bahçelievler civarındamı oturuyosun sanki grdm snn arabayı evet banada oyle bişey lazım ya ikitellide bi parçaçıda bulmuştum da satılmıştı oda

Ve snunda buldum :D ve taktım nasıl olmş

2lxwdmv.jpg

Eski halide bu ama gece çekimi vardı sadece gndüzüde bulunca eklerim .

dey33r.jpg

Geri