Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok istiyolarmış yandığını kim söyledi. Onu söyleyen açıp silecek motorunu söküp motora veya motorun sargılarına baktı mı.? Neye dayanarak bunu söyledi.?
benim de ön silecekler çalışmıyor.. bakmadım sebebi nedir diye ama özel serviste falan daha uygun bi fiyata yaptırırım diye düşünüyordum.. yetkili servis yine şaşırtmayan bi fiyat vermiş
bugün yüksel ve babası ile birlikte baktık .. silecek motorunu söktük açtık.. yanmış, sonra silecek mekanizmasını söktük çünkü kıpırdatmak mümkün değildi bi tuhaflık var bunda diye.. silecek mekanizması paslanmış o yüzden de motoru yakmış ve de sigortayı da yakmış..
mekanizmadaki mili çıkartmak epey zor oldu pastan dolayı ve çıkartırken mekanizmanın kolunuda kırdık..
mekanizmayı alü. kaynak ile hallederiz diyor yükselin babası ama motor sardırması çok zor yapabilecek eleman yoktur diyor.. bana çıkma silecek motoru ve alü. kaynak yapabilecek bir usta/mekan/dükkan lazım .. acil...
yağmurda arabayı sokağa çıkarmam mümkün değil bu durumda ve 2 hafta sonra bursaya gitmem gerekiyor. bu mevsimde sileceksiz arabayı kullanmak kazaya davetiye resmen.. bugün mecburen kullandım arabayı az bi yağmura denk geldim ... çok ama çok zor. bırakın hız yapmayı sağda duracak yer olmadığı durumda önünüzü de görmeyince resmen bile bile riske atmak oluyor hem malınızı hem canınızı...
dediğim gibi acilen çıkma silecek motoru gerekiyor arkadaşlar yardım ...