arkadaşlar 2001 model corsa c comford 1.4 aracım var aracım yolda giderken birden bire debraja bastıgımda stop ediyor ilk başlarda hemen çalışıyordu son zamanlarda 3-4 sefer marşa basınca çalışıyor lütfen yardım edin. aracım tüplü...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar 2001 model corsa c comford 1.4 aracım var aracım yolda giderken birden bire debraja bastıgımda stop ediyor ilk başlarda hemen çalışıyordu son zamanlarda 3-4 sefer marşa basınca çalışıyor lütfen yardım edin. aracım tüplü...
tüplü araçlarda egr iptal etmenin bir sakıncası varmı.Egr, Rolanti ayarlayıcı, Akışmetre, Boğaz kontrol edilmeli.
tüplü araçlarda egr iptal etmenin bir sakıncası varmı.
ama tüp zaten yüksek ısıyı sever diyebiliyorumÇok tartışılması gereken konu. Egr motorun sıcaklığını düşüreceğinden özellikle Lpg için iyi olabilir.
ama tüp zaten yüksek ısıyı sever diyebiliyorumÇok tartışılması gereken konu. Egr motorun sıcaklığını düşüreceğinden özellikle Lpg için iyi olabilir.
ama tüp zaten yüksek ısıyı sever diyebiliyorum
ama bu araç stop etmesi erg denmi acaba çok merak ediyorum
güzel. egr ne işe yarıyor...Tüp neyi sever bilmem ama aracın yüksek yanma sıcaklığını sevmez. O yüzdendir ki ayarlı olanlar dahil, lpg ye bobine garanti verilmez, sık arıza yaparlar.
güzel. egr ne işe yarıyor...