Corsa C sürücü koltuğu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ssahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ssahin

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Günaydın.İki aydır Corsa c kullanıyorum.1 saatten fazla kullandığımda belimde bir ağrı oluyor arada.koltuğa vermediğim şekil kalmadı.belkide psikolojik bir ağrı.bir türlü rahat edemiyorum.hatta önceki arabalarda sırtlığı çok fazla yatırırken bunda tam tersi mümkün olduğunca koltuk sırtlığını dik konuma getiriyorum.sizlerde de bu tip şeyler oluyormu yoksa ben mi alışamadım??

bende senin gibi aynı sorunu yaşıyorum ama bunda birazda kilo nun etkisi varr beli rahatsız edebiliyor

boyum 1.72 kilom 82 ama dediğim gibi rahat edemedim bir türlü.özellikle uzun yolda geriyor bu beni.

Bende aynı model Corsa kullanıyorum ama uzun yola gidip gelmeme ragmen bir sorun yasamadım.Bel destegi veren sert ,şekilli yastıklar var, onlardan kullanmayı dene istersen

koltuk pek ergonomik değil bence bendede aynı sorun var eskiden corsa b vardı sanki onun koltuğu daha güzeldi

ssahin' Alıntı:
Günaydın.İki aydır Corsa c kullanıyorum.1 saatten fazla kullandığımda belimde bir ağrı oluyor arada.koltuğa vermediğim şekil kalmadı.belkide psikolojik bir ağrı.bir türlü rahat edemiyorum.hatta önceki arabalarda sırtlığı çok fazla yatırırken bunda tam tersi mümkün olduğunca koltuk sırtlığını dik konuma getiriyorum.sizlerde de bu tip şeyler oluyormu yoksa ben mi alışamadım??

Yapılacak en iyi iş bir gün imkan doğarsa 1 saatliğine başka bir araç kullanmak. Tekrarlarsa koltuktan kaynaklanmadığını açığa çıkarırsın. :good:

kurt.ibrahim' Alıntı:
Yapılacak en iyi iş bir gün imkan doğarsa 1 saatliğine başka bir araç kullanmak. Tekrarlarsa koltuktan kaynaklanmadığını açığa çıkarırsın. :good:

Önceki araçlarımda hiç böyle bir sorun yaşamadım.ayrıca şirketin değişik marka ve model araçlarında da karşılaşmadım.ama corsa da böyle bir sıkıntı var.daha ziyade bu sorunun tüm corsalardamı yoksa sadece benim aracımdamı unu merak ediyorum

ssahin' Alıntı:
Önceki araçlarımda hiç böyle bir sorun yaşamadım.ayrıca şirketin değişik marka ve model araçlarında da karşılaşmadım.ama corsa da böyle bir sıkıntı var.daha ziyade bu sorunun tüm corsalardamı yoksa sadece benim aracımdamı unu merak ediyorum

Budurumda hata %70 koltukta diyelim. Sizsin omurların anatomik yapısındanda kaynaklanabilir. Leğen kemiği ile omuga gemiklerinin birleşme noktasından üst tarafa doğru testekleyici minder koyarak denemende faydalı olacağını umuyorum. İlk yapılacak koltuğu normalde rahat ettiğin :good: pozizyona getir . Yerleştikten sonra koltuk ve sırtın arasında açıklık kalıyormu?ona bir bak belki hissetmeye bilirsin. Bunun tespitini yapamazsan . deneme yanılma yöntemini kullanarak en iyi şekilde rahat edeceğin pozizyonu buluncaya kadar kalınlıkları arttırıp eksilterek minderle desdekleme ile açıklığı bulabilirsen sorununu inşallah giderirsin.(Bu uygulama sonucu merak etiğinde çözülür umarım.)

Ben koltuğu dik konuma getirince belim ağrıyor alıştık galiba ondan yatık konumda sürmeye,ama yatık sekilde vectrayı süreyim beldesteği var onda hemen ağrı yapıyor.

Geri